Chwalę sie nabytkiem :-) i dodałem wiecej fotek :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przyjechałem tym niedawno troche trzeba zrobić przy autku ale generalnie jest dobrze
1
2

wiecej zdjęć później bo niestety imageshack odmówił współpracy...

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2006-08-01 22:40:37 ]

Ekhm. no nawet nawet

jedyne sposrod twoich kilku (nastu) aut ktore w koncu wyglada jak auto spoko tadzik

Te foty to po pijaku robiłeś? Czy ręce ci sie z wrażenia trzęsły? Auto konkret

i znowu beta, która to już u ciebie 8?????

to dopiero trzecia choć drugą kończe już rozbierać - da kila cząstek do tej czarnej

Ty cholero ...na gg z opisów to miało wyglądać tak sobie...a tu co widze?
Kurde...widze suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper czterokołowca.
Heh - mimo że fotki ...lekko po spożyciu , to auto piękne.
Kolor cacy, tylko jeździć - kurcze, aż mi smaka zrobiłeś.
W całość niezle wkomponowały się przednie halogeny pod zderzakiem.
Tak jak pokazywałeś mi zdjęcia tych aut na gg - tak twój wygląda o niebo lepiej, najlepsza wersja i super się prezentująca.
Gratuluje...super auto.

No syper fajny cacy tylko na tych zdjeciach nic nie widac

Niezle wozidlo

zaczałem je rano przed praca zamieszczać (fotki) ale jakoś shack odmówił współpracy oto wiecej fotek
3

4

5

6

7

8

9

10

11

Oczywiście syberyjski tygrys niedługo raczej znikie z siedzeń - jeszcze nie wiem jak jest pod spodem... Pozdrawiam

No no, pochwalic! Piekna sztuka. Nie wiem czemu tak mi sie podobaja te wozy... Gratuluje nabytku Tadzik!

Cytat:
Nie wiem czemu tak mi sie podobaja te wozy...

a ja wiem czemu

a co do fury tadzika podzielam zdanie poochacza, tadziu pora zakonczyc ere ritmo i rozpoczac lansik czyms o niebo lepszym i bardziej stylowym

rarytasik.
napisz coś o nabytku. pewnie długo szukałeś, i słono płaciłeś.

bede sie starał zeby jak najszybciej doprowadzic to do pełnego stanu uzywalności - dobrze ze zwiozłem bete HPE na czesci z sulejówka bo jest dawca dziwnych brakujących części

znalazł sie na forum lancii przypadkiem po tym jak kupiłem bete HPE od nitro a cena powiedzmy że dość przystępna

a własciciel to sie wstydzi przodu i tyłu?? bo jakos fotki tylko z boku widze a przod i pupa tez mnie interesuje Jak narazie to piekna fiacina

musze tablice dopiero zamazać - może jutro wkleje foty

vyzyn to nie fiacina to lanciawka

Vyzyn ze piekna to i owszem ale ze fiacina to sie nie moge zgodzic choc to rodzina bo koncern Fiata wsysnal ta mniejsza firme...

nie wiem co to Ja sie nie znam Patrze, silnik taki jak Fiatowski, klub Fiatowski, lina nadwozia tez mniej wiecej taka wiec myslalem ze to jakis rzadki fiacik Zreszta fiat czy lancia jeden kit