Cobra DX IV - czy warto kupić ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Koledzy czy warto kupić do mobila radio Cobra DX IV?

Proszę o wasze opinie i wrażenia z używania tego radia.

Co warto teraz kupić skoro Unideny się skończyły

Pozdrawiam

Cytat:
Co warto teraz kupić skoro Unideny się skończyły

Najlepiej Icom-a
Unideny sie nie skonczyly, jest jeszcze dobry model 538W. A ta Cobra, jest warta tych pieniedzy, ogolnie radyjko jest chwalone, choc trafiaja sie felerne partie tych radyjek.
nullnull

[ wiadomość edytowana przez: zp dnia 2006-10-01 22:08:32 ]

Polecam to radio. Pracuje z KM 2018 i ML 145 Midland. Super zestaw. Niektórzy myslą, że nadaję z bazy. he he

Miałem U520 i nie widzę różnicy pomiędzy tymi radyjkami. Po co przepłacać?

Kupiłem w końcu Unidena 510 XL + antena Hustler ale zastanawiam się czy dobrze zrobiłem z uwagi na fakt utraty " homologacji Zastanawiam się czy Cobra nie byłaby lepsza od tego Unidena (odbiór i wogóle)

Cytat:
2006-10-03 19:12:10, kszyhoo11 pisze:
Kupiłem w końcu Unidena 510 XL + antena Hustler ale zastanawiam się czy dobrze zrobiłem z uwagi na fakt utraty " homologacji Zastanawiam się czy Cobra nie byłaby lepsza od tego Unidena (odbiór i wogóle)

kolego jestes niedoinformowany nie straciły homologacji radia juz wprowadzone na rynek tylko te ktore maja na niego wchodzic czyli skonczył sie eksport unidena 520 510 do polski

Prawo nie działa wstecz wiec unideny juz zakupione z homologacja NIE STRACIŁY JEJ !!!!!

szczerze mowiac miałem do czynienia z cobra jak dla mnie uniden jest lepszy ale to moje subiektywne zdanie

73!