DRIFT! gra poświęcona Drftingowi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam czegoś więcej i nieco smaczniej niż dają w NFSie...
znacie jakieś gry poświęcone driftingowi?

[ wiadomość edytowana przez: Sajmon dnia 2007-02-22 20:54:38 ]

jak masz kiere to może "Life for speed" albo Viper Racing GT może być przyjemne. w ogole to oblookaj stronke bhmotorsports moze cos znajdziesz, duzo ciekawych demowek

OOO Life for speed jest w sam raz. Ale to tylko na kierowncy. Co prawda grałem tylko w demo ale samochodem z tylnim napedem ładnie można było sie poskładać brava dla twórców za realizm

Najlesza jak do tej pory gra, w ktora gralem dotyczaca samochodow i m.in DRIFTU (oczywiscie moim zdaniem)
to Need For Speed Undergroud 2 poprostu mistrz! 150ty$ kombinacji ustawienia samochodu pod wlasne wymagania.
Ja osobiscie jezdzilem golfem IV
Kolejne czesci NFS-a nie byly juz tak udane, choc drift w NFS Carbon tez nie jest tragiczny.
reasumujac: NFSU2 RuleZ

-=PIOTREK=-

Cytat:
2007-02-23 10:33:41, 126piotrek pisze:
Najlesza jak do tej pory gra, w ktora gralem dotyczaca samochodow i m.in DRIFTU (oczywiscie moim zdaniem) to Need For Speed Undergroud 2 poprostu mistrz! 150ty$ kombinacji ustawienia samochodu pod wlasne wymagania. Ja osobiscie jezdzilem golfem IV Kolejne czesci NFS-a nie byly juz tak udane, choc drift w NFS Carbon tez nie jest tragiczny. reasumujac: NFSU2 RuleZ -=PIOTREK=-

tragicznie zryłeś mi banie koleszko

pzdr

Szkoda że nfs jest mało realistyczny Ale ustawień jest rzeczywiście dużo

only LFS2 moze jakieś wspólne rozgrywki któregos wieczora

Cytat:
2007-02-23 10:50:55, KaKiGT pisze:
tragicznie zryłeś mi banie koleszko pzdr

he?

Cytat:
2007-02-23 11:05:01, _Arti_ pisze:
only LFS2 moze jakieś wspólne rozgrywki któregos wieczora

LFS króluje

przyłaczam sie Szkoda tylko ze nie mam kierownicy ajlepsza by była ful analogowa z pedałami analogowymi rowniez

Cytat:
2007-02-23 12:25:55, dejta pisze:
he?

No co, drift golfem? NFS fajny?

ANO
wyobraz sobie ze przy odpowiednich ustawieniach tego samochodu
(oczywiscie w grze) latal jak dobra tylno napedowka!
ale fakt-faktem to tylko gra! i jak ktos juz wczesniej wsomnial
nierealna! a LFS tez jest spoko! z tym ze mi osobiscie duzo leiej gralo sie w NFSU2.
Podsumowujac moje wypociny: w grze niewazne czym, aby wygrywac a w rzeczywistosci 126p
POZDRO

LFS jest da best.

A inne tytuly to np.
- Side by Side
- Drift When Worlds Collide
pobierz
- D1 Racer Drift Grand Prix
ale nie gralem w zadna z nich, to tylko info z neta.

a jesli nie na PC to chyba nie ma nic lepszego niz GT3 - to jest sam miod.

Gran Turismo na Pleyke obojetnie która czesc wszystkie sa przecudne

Cytat:
2007-02-23 15:13:50, pawu81 pisze:
LFS jest da best. A inne tytuly to np. - Side by Side - Drift When Worlds Collide pobierz - D1 Racer Drift Grand Prix ale nie gralem w zadna z nich, to tylko info z neta. a jesli nie na PC to chyba nie ma nic lepszego niz GT3 - to jest sam miod.

Opis Drift When Worlds Collide :
Drift - When Worlds Collide is thrilling, space-based adventure. Suit up and play in a far-off future of political intrigue and military action!

Features:
- Become a hired gun for the Alliance -- you and your fellow mercenaries are up against tremendous odds, but the Dorian Empire's got nothing on you
- Explore deep space, mining areas, and 10 different space stations
- Multiple game modes - Death Match, Team Play, Weapons Galore - for up to 8 players
- Realistic 3D graphics and sci-fi sound effects for an exciting futuristic game

Z driftem ma niewiele wspolnego

Co do LFS także polecam jak dotąd (dla mnie) najbardziej odzwierciedlona technika jazdy (płacze teraz ze sprzedałem kierownice) - mam ciekawostkę dla tych którzy nie znaleźli - posiadam cracka odblokuwującego wszystkie auta - niestety tylko dla gry Arcade i traningu. Zgłaszać się kto chce - albo wrzuce na serwer.

Co do małęgo wyścigu zbiorowego jestem za

bart322 buahahahahha - racja, na szybkiego szukalem

dupa, nic nie ma

to kiedy pykamy w LFSa ? oczywiście RWD

[ wiadomość edytowana przez: Karcio86 dnia 2007-02-24 09:56:45 ]

uruchamiam cracka, i dupa, nie ma więcej aut tylko 3 podstawowe, jak to rozgryźć?