Kierownic Monte Carlo DF !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na ALLEGRO:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13098673

ładna ...

juz wczesniej gadalem z tym kolesiem, chcial sie wymienic na stare prospeky samochodowe, albo 450 (!!!) zeta.

jasne , dowalił żeby mnie bardziej zdołować
Jest śliczna i pewnie ktoś w końcu da za nią ze 300 ale nie 450...
Koniu , prawie taka jak Twoja , skombinuj tylko znaczek na klakson i odkupie ją wtedy za 2X wiecej niż ostatni dawałem .
Ciekawe co zrobił z resztą tego Monte Carlo czy Acropolis .... chętnie bym taki orginał wyrwał za niedużą kaske (najchętniej zamienił za 132)

Koniu ma podobną, tylko bez loga za kilkadziesiąt złotych, niech się facet pałuje... z taką ceną !!!

nie no kierownica super napewno nieżle by u mnie wygladala ale ta cena??

Właśnie zakupiłem sobie kierownicę typu Monte Carlo wraz z nabą za 80 zł właśnie z Allegro.pl
Trzeba tylko czekać na okazję.

BTW. Przed wczoraj widziałem trzech gówniarzy, jak zdemolowali typową kierownicę Monte Carlo. Taką montowaną bez naby do fiatów i maluchów.
Gnoje chodzili i kłukli nią o ziemię.

Miałem już do nich podejść i ich tak rąbnąć o ziemię .

Niestety kiera ta jak wracałem wisiała na płocie winięta prawie w ósemkę .

Jeśli kierownica to prawdziwe monte carlo czy acropolis to jest tego warta, a nawet wiecej.
Tylko coś mi sie tutaj nie zgadza jesli to jest Acropolis albo Monte Carlo to dlaczego inaczej wyglada niz na zdjęciach.
oto fotka 125 acropilis ( monte carlo )

ja mam taka jak na zdjeciu ktore pokazałem, tylko bez srodka ze znaczkiem polski fiat.

To co kupiłem i to co jest na allegro, to jest tzw. kierownica typu Monte Carlo.
Nie jest to kierwonica taka jak w samochodach Polski Fiat 125p Monte Carlo, ale się taka nazwa przyjęła.

Taką kierownicę jak na fotce powyżej ma Bastek z Lada Klub Polska, tylko pomalowaną.

Właśnie przed chwilą dotarła do mnie kierownica.
Jest to dokładnie taka sama kiera jak ta na allegro, firmy RAID, tylko nie ma znaczka.
Ja dałem za nią 85 zł z nabą.

Zauważcie, że u nas były produkowane kierownice do 126p, i do niektórych fiatów, Zastaw itp wyglądające jak zwykła kierownica do malca tylko trzy ramienna z dziórkami w ramionach i też miała nazwę handlową Monte Carlo.

Oto fotka mojej kierownicy:

Pozdrawiam
A D M I R A Ł
Buduję nowy ADMOBIL II .

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2003-05-14 19:52:00 ]

To chyba to co koles sprzedaje to nie jest oryginalna kierownica monte carlo z f125

W bydzi była fajna duża ABARTH wyglądała jk z Aluminium!
ZA 50zeta!