| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcing4cp HF MEMBER lantra kamień pomorski | 2006-09-03 01:23:55 witam klubowiczow
mam problem polegajacy na tym ze codziennie rano zaraz po uruchomieniu silnika poprostu nie da sie tym jechac
silnik pracuje jak chce: nie pali na wszystkie gary, szarpie, kicha
trwa to wszystko do czasu gdy sie nagrzeje i wtedy juz jest dobrze. swiece i kable juz wymienilem i objawy nadal sa takie same
jezeli ktos mial juz taki problem to prosze o rade i wskazowki jak sie tego pozbyc bo czasami mam wrazenie, ze rozrzad tego nie wytrzyma i przy kolejnym szarpnieciu urwie sie pasek ![]() |
e-gen HF MEMBER Kamieniec | 2006-09-03 01:56:58 ja tak miałem, a araz potem poszła cewka |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2006-09-03 11:54:23 jak kol.e-gen stawiam na cewkę ,miałem to samo na zagrzanym silniku było nieco lepiej (jakiś czas )
-na allegro wczoraj widziałem kilka nowa 150,uzywka 100 powodzenia |
marcing4cp HF MEMBER lantra kamień pomorski | 2006-09-03 12:21:03 jutro wyciagne cewke sie zobaczy
napisze co i jak a narazie dzieki za namiar na usterke
|
marcing4cp HF MEMBER lantra kamień pomorski | 2006-10-02 08:48:23 widze ze temat szarpania i skakania na obrotach jest wałkowany na forum od dłuższego czasu, co jest z tymi lantrami ze wszystkie choruja na to samo??
moza jakas wada techniczno-konstrukcyjna tego elementu ukladu zapłonowego?? ja narazie mam luzik bo szarpanie ustalo ale jak to długo potrwa tego chyba nawet najstarsi gorale nie wiedza bo ona zyje swoim zyciem i jak wszystkie kobiety ma swoje humorki |