MotoNews.pl

No i mam wkońcu fotele!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj zrobiłem kolejny dobry interes!!! Zakupiłem dwa fotele typu standard w kolorze czarnym za 50zł a że gośc od którego to brałem miał jeszcze cały kosz części wykręconych z Fiata,to dał mi go do foteli GRATIS!!! Są to głównie elementy wyposażenia wnętrza ale część z nich mi sie przyda!!! Teraz czekam na ocieplenie i wytargam te fotele na podwórko i je porządnie wypiore tak żeby były świeżutkie a później tylko montaż!! Może sobie jeszcze zafunduje jakieś czerwone koszulki żeby wyglądało całkiem bajerancko!!

No i wypas!! Nie zakladaj koszulek bo czarne sa bajeranckie!! No i czesci gratis to juz wogole wypas. Tylko trzeba czekac na pogode...

a tam nie zakładaj nie zakładaj.. czerwone też jest fajne (wiem coś o tym) ale fajnie by było jakby pokrowce też były w takiej cenie jak fotele a nie droższe a cóż to za części dostałeś pochwal sie no

no to czad !!! gratulacje ja w starym poldku (1989) musiałem zaspawać fotel - bo się rozkładał przy ruszaniu i składał przy hamowaniu

Niema nie zakładaj bo już mam koszulki i przymierzałem i fajnie wygląda!! A zakładam dlatego bo fotel jeden jest troche wyblakły na środku i one to zasłonią!! A z części mam jakieś listwy wewnętrzne na drzwi ,półke dodatkową dla kierowcy i pare innych pierdół. Aha i gość dał mi jeszcze przednią atrape i obudowy świateł więc jak będe chciał to moge sobie szybko powrócić do standardowych kolorów!! A dokładniej do czarnego przodu!!

noo i juz nie bedziesz musial z szynami kombinowac a pochwal no sie gdzie to takie promocje w opolu robia

pewnie przed realem

A dzisiaj wkońcu sobie zamontowałem pożądne głośniczki w półke VDO SSP1311. Może nie jest to jakiś mega wyczyn ale fajnie grają! Teraz tylko fotelik czeka na ocieplenie i na pożądne pranie a później montaż!!

taa i bedziesz miał wypass prawie taki jak ja... a mi już chodzi po głowie nowe radio ale pierwszy w kolejce jest alarm

Cytat:
2004-03-27 19:38:00, sc00by pisze:
taa i bedziesz miał wypass prawie taki jak ja... a mi już chodzi po głowie nowe radio ale pierwszy w kolejce jest alarm

To moze chcesz kupic fajnego sniaka na minidisc Funkel nowkem nie smigany

nieee marzy mi sie mp3

Cytat:
2004-03-27 21:44:11, sc00by pisze:
nieee marzy mi sie mp3

No wlasnie mi tez ALe jak cos to se zmieniare sprawie

Cytat:
2004-03-27 21:44:11, sc00by pisze:
nieee marzy mi sie mp3

narazie to moze zostac w swerze marzen

noo skąd ja zbędne 400zł wytrzasne...

Cytat:
2004-03-27 23:49:01, sc00by pisze:
noo skąd ja zbędne 400zł wytrzasne...

mp3 za 400 zl gdzie i co !!??

no za 400zl to mozna sobie kupic mp3 PIONIERA Kumpel ma cos takiego - dobra rada - trzymajcie sie z dala od takiego sprzetu

a czemu to tak?

wiadomo dobry sprzet musi kosztowac... za 400zl mozna kupic porzadne CD, ale na mp3 to troche malo. Kupno taniej podroby nie daje satysfakcji. Po pierwsze radio jest slabiutkie, po drugie po jakims czasie polowa przyciskow przestaje dzialac, poza tym laser ma bardzo krotka zywotnosc, do tego tuner radiowy nie gra czysto, a na dodatek polowa oswietlenia lubi zgasnac. Kolega kupil 2 takie same radyjka do dwoch samochodow i w obydwu po pol roku wystapily w/w objawy. Wedlug mnie szkoda 400zl

na Allegro jest dostępne za 450zł radio firmy RedStar moc 4x70wat winda i kolor wyświetlacz- qmpel ma identyczne sprowadzone z niemiec-i powiem szczerze po pół roku robi taką samą furrore co jak był nowy!!

Cytat:
2004-03-28 17:29:06, sc00by pisze:
na Allegro jest dostępne za 450zł radio firmy RedStar moc 4x70wat winda i kolor wyświetlacz- qmpel ma identyczne sprowadzone z niemiec-i powiem szczerze po pół roku robi taką samą furrore co jak był nowy!!

4x70W Ta a ja mialem wieze 2500W ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze tyle miala Ja wiem co to jest pozadna firma bo mialem jeszcze na poczatku jak malcem jezdzilem Alpine 4x35W z 1bitowym przetwornikiem i to byl sprzet, jaka jakosc dzwieku!! Moj soniak sie chowa przy tamtym oldschoolu calkowicie. Tylko byl problem bo nie czytal nagrywanych plyt. Ale i tak za 220zl go sprzedalem Ja w zaden nieznany szmelc nigdy nie zainwestuje.