MotoNews.pl

Kupie lewe lusterko do esperacza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukam lusterka lewego najlepiej w kolorze zielonym lub innym
czekam na propozycje. Pozdrawiam

Podłącze się jak by ktoś miał dwa. Ja też chętnie kupie lusterko lewe.
PZDR
torito

Witam!
Mam do sprzedania nowe oryginalne lusterko elektryczne cena 180 zł Faktura VAT
Więcej informacji:
info@daewoo.sklep.pl

Image Hosted by ImageShack.us">ja mam do zaoferowania z takim felerem reszta lusterka bez uszkodzeń i rys

małe OT, ale musze to napisac wczoraj będąc w NORAUTO wpadł mi w łapy katalog reflektorów i drobnych czesci karoseryjnych do aut, m.in. espero. I tak: lusterko L/P sztuka manual 280zł , elektryczne 389zł. reflektor przedni H4 (?) 380zł/ szt.L/P reflektor przedni elektr H1 UWAGA! 685zł szt!!!!! Halogen przedni 190zł/szt.

SKĄD ONI BIORĄ TE CENY????

Cytat:
2005-11-24 22:47:46, Czarek_Rej pisze:
SKĄD ONI BIORĄ TE CENY????

To fakt... >>>KLIK<<< to jest adres stronki firmy, ktora sprawadza oryginalne czesci z Korei i u nich reflektor kosztuje Cena: 405.88 PLN
(495.17 PLN z 0.22 VAT)

a jest jakas róznica pomiedzy zamiennikiem elektrycznie sterowanym (mam na mysli reflektor) a oryginałem z Korei? mocniej swiecic nie bedą... to jest pewne.

Witam już kupiłem tylko nie w kolorze ale bardzo dobrym stanie za 100zł.
Pozdrawiam

Tanio.... Kupie lewe lusterko do bolida rok 98 w góre. Pilnie

Pozdrawiam
Torito

Cytat:
2005-11-25 19:45:22, Czarek_Rej pisze:
a jest jakas róznica pomiedzy zamiennikiem elektrycznie sterowanym (mam na mysli reflektor) a oryginałem z Korei? mocniej swiecic nie bedą... to jest pewne.

Zamienników nie ma.Wszystkie reflektory są z korei .Cena zależy od ilości pośredników między koreą,a odbiorcą detalicznym .

Cytat:
2006-10-02 12:24:53, JaRabbit pisze:
Zamienników nie ma.Wszystkie reflektory są z korei

Wyrwałeś się jak Filip z Konopii... zobacz na datę postu.

Cytat:
2006-10-02 12:26:38, piotr_ek pisze:
Wyrwałeś się jak Filip z Konopii... zobacz na datę postu.

Data,datą, ale od tamtej pory nic się nie zmieniło...........z wyjątkiem ceny-ostatnio widziałem nówki za 700