| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rafalko Espero 1.5 16v + Ave ... Wrocław | 2006-10-15 00:41:19 chciałbym zapytac czy nie wiecie moze jaki bylby koszt przeloznia instalki jeśli kupiłbym z innego esperaka...pozdrawiam |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-10-17 17:22:34
Nie obraź się, ale wyluzuj z tymi paragrafami bo Ci podpaska z ciśnienia wyskoczy .
Poziom oleju np. sprawdza sie przy zimnym wyl. silniku wiec... i inne tego typu txty sobie podarujmy - szczegolnie ze np. ponad 20 tysi przejechalem juz w robocie i jakos nigdy za nikim nie czulem zapachu gazu a nawet jesli to skad wiesz czy to awaria gassu czy koles przelozyl sobie instalke?
troche lol ![]() |
Marzenkachilsz Espero 2,0 CD peł.wyp. Katowice | 2006-10-17 18:40:03
Nie obrażam się ale może po przeczytaniu tych kwalifikacji czynów zabronionych kogoś ominie niespopdzianka w Urzędzie Miejskim bo ludzie robią rybie oczy jak im sie odczytuje zarzuty (a to tak nie wolno ), więc róbta co chceta ale ja ostrzegałam.
Co do poziomu oleju to według instrukcji sprawdza się go po rozgrzaniu silnika i po jego wyłączeniu i odczekaniu kilku minut aż olej spłynie więć nie siej ciemnoty, że na zimnym silniku. Jak idę rano do pracy to pod blokiem stoi staru Żuk i zawsze od niego śmierdzi gazem, nie jestem kapusiem, więc nie dzwonię po Straż Miejską bo może to jakiś biedny człowiek ciężko zarabia na chleb dla 6cioro dzieci, ale tam w tym Żuku i na zimnym silniku po nocnym postoju - z papierosem w gębie lepiej oleju nie sprawdzać (brrr).
A za podpaskę to sobie wypraszam bo to nie rozdział OFF-TOPIC i tu sobie nie dworuję Żądam przeprosin na 1 stronie Gazety Wybiórczej
A na koniec nie chcę Cie MOdzie stresować, ale jeżeli ktoś z z tego forum dałby link do tego gościa z Allegro co świadczył usługi - co najmniej poświadczające nieprawdę (lub fałszujące dokumentację, a jak w śledztwie o wypadek drogowy ze skutkiem śmiertelnym zostałoby to ujawnione i powiązane z tym forum (np. ktoś na przesłuchaniu zezna (wyjaśni) "o możliwości uzyskania fałszywych dokumentów dowiedziałem się na forum Espero.of.pl")), a Ty byś nie reagował, a co gorsza byś gasił tych co jak ja zwracaliby uwagę że to co nie co jest przestępstwem - to Ty jako MOd miałbyś zarzut z art. 18 par. 3 kk w związku z art. 270 par. 1 kk (ułatwianie (pomocnictwo) popełniania przestępstwa p)
O KURKA JA CHYBA ĆWIKUSA POMYLIŁAM Z MODERATOREM CEZARIUSZEM SORRY To w takim razie Cezariusz poszedłby siedzieć [ wiadomość edytowana przez: Marzenkachilsz dnia 2006-10-17 21:41:44 ] |