| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
d3n13d Gdańsk | 2006-10-02 14:25:49 Witam !
Mam na sprzedaż fiata 126p z roku 91' (pierwsza rejestracja 30.11.1991) Autko było do 28.09.2006 w idealnym stanie, jest po wymianie wszystkich uszczelniaczy w silniku (wszystkie orginały fiata),oczyszczenuiu z nagaru głowicy i wyczyszczeniu wszystkich komponentwów, sam silnik jest w rewelacyjnym stanie, chodzi bardzo równo, cylindry nie posiadają nawet progu, panewki na wale w bdb stanie, nie pali oleju. Ma nowiutki orginalny tłumik oraz olej na którym zrobiłem może 1500km (mobil 15W40). Seryjny przebieg 72000.Blachy są w idealnym stanie bo 1 właściciel od którego go kupiłem zakonserwował je odrazu po kupnie (nie ma mowy o jakichkolwiek dziurach czy tego typu historiach. Auto jest po stłuczce, ma do wymiany tylni zdeżak tylnią belke, oraz do wyklepania pokrywe silnika i błotnik od wewnętrznej strony i skrzynie biegów do naprawy | wymiany ponieważ nie można zrzucić biegu, być może tylko się przesuneła ale nie gwarantuje. Posiada nowe opony dębica passio wymienione w maju. Do wymiany w samochodzie są również szczęki hamulcowe z przodu oraz elektromagnes rozrusznika który już kupiłem ale nie zdążyłem założyć Sad Przegląd do końca października oc do 22.12.2006 (trzeba opłacić 2 rate 286 zł i będzie na kolejne pół roku ). Z autka byłem bardzo zadowolony paliło jakieś 6 litrów na 100km w mieście. Wystarczyło lać paliwo i jechać Smile Samochód sprzedaje z powodu iż jeździ nim małe dziecko i poprostu potrzebuje czegoś większego i bezpieczniejszego. Małym wkładem finansowym można mieć sprawne autko w bdb stanie. Jeśli ktoś posiada kaszla z przegnitymi blachami wystarczy przełożyć belkę, klapę i zobaczyć co ze skrzynią i śmigać Smile Ja remontował go nie będę i jeśli nie znajdze się kupieć to chyba pójdzie na żyletki a naprawde szkoda Sad Cena napewno nie będzie wygórowana, napewno się dogadamy, gdyż zależy mi na jak najszybszej sprzedaży mojego bobka Sad Samochód można oglądać w Gdańsku Telefon: 0-507-283-972 (najlepiej po 15) gadu-gadu: 5537864 Cena: do uzgodnienia zdjęcia: zdjęcia [ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-10-02 17:53:39 ] |
d3n13d Gdańsk | 2006-10-04 16:17:19 up !!!
ludzie naprawde nikt nie chce kaszla ?? blachy w super stanie zero rudej !!! |
d3n13d Gdańsk | 2006-10-04 19:50:14 dzięku bogu maluchem nikt golił się nie będzie, znalazł się kupiec
!!NIEAKTUALNE!! |