(s)(z) Fiat 127 mk3 Sport

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
(s) Fiat 127 mk3 Sport(1.3) 82r.
sprzedam lub zamienie na kaszla ST w db-bdb stanie(do dogadania).Szarpnąłem się na tą furkę(przy okazji rozsprzedając bobka) ale niedam rady jej zrobić jak należy a szkoda rozgrzebac i zapuścić bo egezemplarz jest wart uwagi.pozatym mieszkanie,studia itd,standart.nie stać mnie poprostu(a miało być połączenie dupowozu z fajnym autem).to tyle apropos powodu sprzedaży.więcej o samym autku jest tu i pisał to Booguc,od którego to autko zanabyłem,i który o nie dbał i w takim stanie jest do dziś.nic w nim nie ubyło ani nie przybyło od tamtego czasu prócz łódzkich blach(z wyjątkiem dodanej atrapy i zdjętego spojlerka,który jest).auto nie dużo jeżdżone,czasem do pracy albo do miasta,bez upalania itd.plusy i minusy:
+silniczek nie bierze oleju nadal i ma wigor(niecałe 101.000 przebiegu)
+orginalny stan bez jakiś bubli(alu od poldera i opony z duza ilością bieżnika)
+mechanicznie pomijając trochę luzów wszystko sprawne(brak jedynie serwa)
+w dowodzie wbite 1049 (opłaty do 1100)
-nadal do zrobienia blacha(podłoga ma ubytki ale trzeba looknąc najlepiej lub fotki jakieś,do tego w wielu miejscach są zaprawki(chciałem zrobić blachę i lakier bo to najlepsze wyjście żeby był efekt,ale bez tego spokojnie dużo przejeździ)
-amorki tył wyklepane do wymiany.
Dorzucam to co dostałem do niego czyli klapa tył pod lakier,szyba tył zielona+uszczelka(wszytskie w aucie prócz tylniej są zielone),szyby boczne, dwie tylnie jedna przednia,reklamówka części.Przegląd i ubezpieczenie jest.Spalanie różnie,zależy od stylu jazdy,miasto 8l. l.Nie muszę pisać ale wiadomo że mało ich jeździ i jak ktoś ma chęci to może z tego autka zrobić fajny bolid,którym co jak co już jest ale wymaga dopieszczenia.Ile będę potrafił to odpowiem na gg2121425 lub przez priva tudzież 880019250.
Cena zalezy od opcji,do dogadania.

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-09-30 03:00:13 ]

szkoda...

-----------------
--=RACE TECH=--

sprzedany.zostaje w łdz.będe go miał na oku.nowy właściel się zajarał w sumie bo auto ma klimat.z mojej strony..teraz czas na kaszla znów..jak zanabędę to siem pochwale w temacie mój dupowóz

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-10-03 00:36:55 ]

Krzysiu, a za ile poszedł? moze sie pokusisz o kanta?

idzie w czwartek jeżeli chodzi o ścisłość-7 stówek.pokusiłbym się ale znów będzie palił dużo..wiadomo gaz istnieje itd,ale znów opłaty za silnik w ubezpieczalni itd,bardziej na gg temat do przedyskutowania.kaszel jest najtańszy,miałem kaszla i się przyzwyczaiłem,i wkońcu chciałbym mieć ST(jak się uda kupić fajnego za rozsądną kaskę) a nie eleganta,który sam się zjada.tylko tym razem już nie na kajtki i kzki tylko do przemieszczania..a szkoda.

kant lepszy,wygodniejszy,szybszy a na gazie jedzisz za ta sama kase co malczanem,tyle ze oplaty inne

polookam sobie allegro,poczytam,pewnie jak bede miał hajs to założę temat że zanabędę autko itd..przemyslę kanta z tym ze przy kaszlu umiałem jeszcze porobić conieco a przy kancie moge nie dać rady.jestem na 98% za kaszlem.ale jak ktoś ma ochotę coś o kancie napisać w sensie kup 125 bo to spoko opcja to pisać zawsze mozna sienakręcać nie ale raczej kaszel.

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2006-10-03 19:18:19 ]

Cytat:
2006-10-03 19:10:19, bimber1 pisze:
kant lepszy,wygodniejszy,szybszy a na gazie jedzisz za ta sama kase co malczanem,tyle ze oplaty inne

zastava 1100 lepsza, wygodniejsza a na gazie jeździsz za tą samą kase co malczanem, tyle ze opłaty inne bo to gupio tak 1116 i stawka jak za 1,5