Poznań Motor Show

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy wiecie, ale w dniach 21-25 maja odbędą się w Poznaniu targi motoryzacyjne. Ciekawe czy Ascord sie wystawi?

Czy ktos się wybiera? Można by się tam spotkać (ja chyba skoczę na ten weekend do P-nia ).

Z taką polityką to Ascort conajwyżej się za okno wystawi....
ja niestety się do Poznania w najbliższym czasie nie wybieram, a chętnie bym obejżał targi.

Cytat:
Z taką polityką to Ascort conajwyżej się za okno wystawi....

racja

Ja mam takiego znajomego nauczyciela co uczy w technikum mechanicznym. Robił wycieczki dla swoich uczniów własnie na PMS. Ale w tym roku brak czasu spowodował, że nie robi takiej wycieczki. Bo dwa lata temu mi proponował, powiedział, że mogę się dołączyć przy następtnej okazji. Jednak tej już chyba nie będzie. A też chciałem się wybrać, no i też pomyślałem o Tobie Mariusz, że byłaby możliwość spotkania. Szkoda, że nie udało się. Będzie trzeba się zadowolić relacją na stronie internetowej targów i w "Motorze" (pewnie każde pismo motoryzacyjne da jakąś relację, ale ja akurat czytam "Motor").

Tylko szkoda że targi w poznaniu stają się coraz większą lipą!!! Co rok to.... Całkiem możliwe że w tym roku się jeszcze wybiore!!! Jestem chętny na spotkanko klubowiczy ładnych

Klaczysław, wg mnie to nie można powiedzieć "z roku na rok co raz większa lipa". Bo ja słyszałem, że to ma być naprzemiennie co dwa lata: raz samochody, a na drugi rok tylko akomulatory i opony. W zeszłym roku było to drugie, zatem teraz będzie to pierwsze. A myślę, że nie będzie to najgorsze dno, każdy chyba znajdzie coś ciekawego. Tym bardziej, że u rusków na Moscow International Motor Show też jest podobnie - lata nieparzyste to nowości w samochodach świata, a parzyste to tylko ruskie nowości i jakieś przykłady tuningu.
Chętnie bym obejrzał te targi albo w Moskwie też bym chciał zobaczyć MIMS-a (zawsze końcówka sierpnia). Pozdrówka.