MotoNews.pl
3 Z jakiej to wersji? (172977/129) - NT

Z jakiej to wersji?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie oto zapytanie: z jakiej wersji pochodzą takie fotele do Essa MKVII? Zdjęcia fatalne, no, ale cóż...
Image Hosted by ImageShack.us">

NO ZDJĘCIA LIPNE ja w sumie dokładnie nic nie widza ale wydaje mi sie żę mają jakiś cczerwonawy kolor pośrodku to pewno z BOLERO

Jakie tam bolero Patrzcie na wyprofilowanie chłopy i dziewczątka!!! Tą są takie kubełkowate fotele!!! Wie ktoś?

heh wiem o co ci chodzi .. o te takie wzniesienia które są na ramionach i profil >>>>???? ja ostatnio bendąc na szrocie widziałem takie fotele i nieprzypominam sobie zeby to była jakaś szczególna wersja

moim zdaniem z jakiegos XRa albo RSa, bo w niektórych RSach montowane były bte kubełki zamiast recaro(choc podobno te tez sa recaro) .

kolega KOKOTEK posiada takowe siedzonka w swoim autku i jest to zwykla (sory Leoś) 1.6 16v. Tyle ze ma tam tez biale tarcze zegarow i trojramienna skorkowa kiere. Wiec to taka zwykla 1.6 16v z "zacieciem sportowym"

Czyli to takie opcjalne sportowe foteliki nie koniecznie związane z jakąś wersją rozumuję Czyli fajnie Zobaczymy...

RS, XR potwierdam i to chyba z 3 dzrwiowej wersji MK5 i 6. MK7 były w wersji F1 2000

Moge Wam wszystkim zagwarantowąc, ze to nie jest ani MKV ani VI, a konkretnie VII Więc chyba njblizej prawdy jest BUGZ, że to takie opcjalne z zacięciem sportowym

1.6 16v z zacięciem sportowym fajna sprawa ... no to miałem racje od początku ze te siedzenia nie są od jakiejs szczególnej wersji