Palmptop z GPS-em

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Orinetuje sie ktos moze w tym temacie? rozwazam zakup czegos takiego tylko nie wiem wogole od czego zaczac..na co zwracac uwage, itp...

Gdyby ktos mial jakies doswiadczenie w tej dziedzinie bardzo prosze o informacje

Sam szukam i tez bym chcial sie co nieco dowiedziec

Jesli chodzi tylko nawigacje to nie polecam zestawow palmtop+GPS. Dowiadywalem sie z roznych zrodel, ze palmtopy jak i kompy lubia sie zawieszac podczas pracy z softem od nawigacji.
Zafundowalem sobie ostatnio TomTom Go910-bardzo fajna sprawa

a moglbys opisac cos tego tom toma, z wlasnych doswiadczen jak sie sprawuje? i jak jest z dostepnosvia map? mozna je skads....wypozyczyc? bo mi by potrzebna byla na irlandie

Cytat:
2006-10-10 16:48:30, Grzechu pisze:
a moglbys opisac cos tego tom toma, z wlasnych doswiadczen jak sie sprawuje? i jak jest z dostepnosvia map? mozna je skads....wypozyczyc? bo mi by potrzebna byla na irlandie

Jak dla mioch potrzeb to jest wystraczajacy. Pokrycie mapami jedno z najwiekszych, funkcje takie jak mp3, przegladanie zdjec, blue tooth itp. Zreszta rzuc okiem na ten link-tam masz wszystkie informacje.

TomTom 910

No...odpadl w przedbiegach Nie ma mapy na Irlandie dupa zbita

Cytat:
2006-10-11 20:17:37, Grzechu pisze:
No...odpadl w przedbiegach Nie ma mapy na Irlandie dupa zbita

Jak nie ma jak jest
Przed chwila sprawdzilem na urzadzeniu. NO problem-wszystko jest

Na stronie w zakladce zasieg czy mapy - nie ma Irlandii w spisie dlatego napisalem ze nie ma... no ale skoro jest

To i tak cena jest zaporowa... prawie 1000 euro to ja nie chce wydac na kolejna zabawke

To cena zaporowa ale w Polsce, ja swojego nabylem na lotnisku w Amsterdamie. Byl (kilka sztuk) w promocji za jedyne 599 Euro.
Kupilem go sobie, bo uznalem, ze dawno nie mialem nowej zabawki