1 : 0 na razie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

9 minuta i jeden zero dla Naszych
poczekamy zobaczymy

2:0

17 minuta i 2 :0
co się z Nimi porobiło, na koksie som czy co ???

eee byłem pierwszy hehe
Ale szok
To Polska reprezentacja gra????
Pozdro Paint

wielkie mi co całe 12 sekund, ale ja więcej napisałem

Co to za wersja snookera, co tak mało punktów?

Bo grajom tylko jednom bilom .
pzdr.

To sie niedzieje naprawde

yyyyyyy a ja myslalem ze to prima aprilis ktos sobie na interii na zywo robi...

Cytat:
2006-10-11 20:56:24, carbol pisze:
Bo grajom tylko jednom bilom

Aaaahaaa... to ta niszowa gra w której 22 gości biega za jedną szmacianką przez 1,5h często nic nie uzyskując.

Cytat:
2006-10-11 21:12:46, piotr_ek pisze:
Aaaahaaa... to ta niszowa gra w której 22 gości biega za jedną szmacianką przez 1,5h często nic nie uzyskując.

...poza oglądalnością rzędu paru milionów niszowców przy tivivizorach

Cytat:
2006-10-11 21:16:23, carbol pisze:
...poza oglądalnością rzędu paru milionów niszowców przy tivivizorach

No... jakieś 20% światowej populacji, czyli Europa + trochę Ameryki Południowej + ociupinka Azji

No i głupia bramka kontaktowa w ostatnich minutach, to jednak grali Nasi bo na początku myślałem, że może to Holland a nie Poland.

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-10-11 22:24:29 ]

to się QRRRRWAAA nigdy nie zmieni... ...polska "specjalność"...dać sobie wpierdzielić gola w doliczonym czasie gry !! ...zepsuli mi całą frajdę ..patałachy ...nie patrzyłem na cały mecz ale kurwa ten akurat moment "trafiłem".....JESTEM ZłY JAK JASNA CHOLERA!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-10-11 22:25:37 ]

NIe przesadzajcie - WYGRALI!!!!

Cytat:
2006-10-11 22:24:59, pyrekcb pisze:

no...zaraz się posikam ze szcześcia z tego powodu

wygrali , wygrali...ale spierdzielili bardzo pozytywną wizje całego ,fajnego meczu jedną niepotrzebną sytuacją ...na dodatek jeszcze PO meczu

Cytat:
to się QRRRRWAAA nigdy nie zmieni... ...polska "specjalność"...dać sobie wpierdzielić gola w doliczonym czasie gry !! ...zepsuli mi całą frajdę ..patałachy ...nie patrzyłem na cały mecz ale kurwa ten akurat moment "trafiłem".....JESTEM ZłY JAK JASNA CHOLERA!!!!!

B1 jest zmeczony/niewyspany, czuwa nocami i pilnuje forum a za dnia pracuje ile ma sil... to troszke latwiej go zdenerwowac...

ten meczyk wygrali... fajnie i cieszy mnie to... ale... no wlasnie... teraz bedzie pewnei tak jak zawsze... wywiady, odpowiedzi naszych pewniakow uh i ah... a w kolejnym meczu baty i znowu w pelcy...

A to co ??? ...przeczytajcie pierwsze zdanie :

Ktoś już się "ucieszył"...za wcześnie !!

Cytat:

i to jest To!!! a do tego bardzo ładny mecz aż się chciało oglądać

Cytat:
2006-10-11 22:27:41, bogdan1 pisze:
no...zaraz się posikam ze szcześcia z tego powodu wygrali , wygrali...ale spierdzielili bardzo pozytywną wizje całego ,fajnego meczu jedną niepotrzebną sytuacją ...na dodatek jeszcze PO meczu