[s] Fiat 125p by Gacek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto moj Fiat

Rok: 1976
Silnik: 1.5 , splanowana glowica
Felgi: stalowki poszerzone
Wydech: wolny + koncowka
Wnetrze: kierownica Luisi, fotel Bimarco Expert
Zawieszenie: obnizone, przod - krotsze sprezyny, tyl - resory trzy piorowe wyklepane, twrade amortyzatory.

Zdjecia:

Czekam na ocene

[ wiadomość edytowana przez: Gacek_krosno dnia 2006-10-01 17:08:21 ]

fajny bandzior. troche ma zmeczony imidz, ale fajny. + za kolorek.

-----------------
http://plepleple.pl

ładny ładny wczesny MR no i kolor git! Ile obciołeś przód??

Cytat:
Ile obciołeś przód??

Poszedl w dol o 2 zwoje Jesli bede nim jezdzil jeszcze po zimie to bedzie jeszcze nizej

tak jak u mnie

nice

Bardzo ladny, jakkolwiek mam 2 uwagi: na zdjeciu 2 odnosze wrazenie ze tyl stoi wyzej od przodu oraz proponuje pomalowac na czarno ramki wokol przednich kierunkow/pozycji. Poza tym autko zadbane i zwraca uwage. Ciekawy kolor, nie widzialem takiego jeszcze...

Cytat:
2006-10-02 11:12:07, kobzacz pisze:
proponuje pomalowac na czarno ramki wokol przednich kierunkow/pozycji.

co ??

Cytat:
na zdjeciu 2 odnosze wrazenie ze tyl stoi wyzej od przodu

No wlasnie jest delikatna roznica dlatego po zimie chce przod polozyc bardziej a pozniej wyrownac tyl!

Cytat:
proponuje pomalowac na czarno ramki wokol przednich kierunkow/pozycji

hehe co Ty oszalales? O to chodzi zeby bylo jak najwiecej chromu! Nowsze Fiaty juz nie maja tych obramowek chromowanych!

brakuje mu dekli na kołach. wygladal by duzo bardziej rasowo

Zmien lusterka.

Przydaloby się uzupełnić braki w listwach, dekle pozakładać, no i lusterka zmienić.

Aha, tablica rejestracyjna przednia wg mnie obowiązkowo na środek!

Fiacior konkret, mnie się ogólnie podoba.
Podzielam zdadnie Jacka, co do tablicy, dekli i listewek.
Ostatecznie - fura konkret

Jak dla mnie to wygląda porażająco, jakiś defekt widze, maska jakas niespasowana? krzywa? czyzby jakas stłuczka? ogólnie to widać że bojowa jednostka, gratuluje.

No ogólnie bardzo fajny Ja wlasnie swojego zamierzam obnizyc wlasnie o 2 zwoje w dół Ciekawy kolorek, taki nietypowy, plus tez za to ze to wczesny MR`ek. Co do zastrzezen.. pomaluj progi w kolor nadwozia, to go optycznie jezszce obnizy , wydech z tyłu dziwnie wisi... no i uchwyty piór wycieraczek chromowane powinny byc

Jak sie prowadzi na tym zawieszeniu? i jak utwardzałes amortyzatory?

Cytat:
2006-10-02 20:58:03, ISO-lator pisze:
Jak dla mnie to wygląda porażająco, jakiś defekt widze, maska jakas niespasowana? krzywa? czyzby jakas stłuczka? ogólnie to widać że bojowa jednostka, gratuluje.

Widać, że przednie błotniki byly zmieniane, dlatego troszkę się z maską nie zgrywają, pewnie też dlatego nie ma krótkich listewek i posiada boczne kierunki z poloneza.

Ale ogólnie bardzo fajny fiacik!

EDIT: aaa, no i poszerzki z tyłu miażdżą!

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2006-10-02 21:42:04 ]

Fiacior konkret A mógłbyś przeczytać na tablicznce znamionowej kod lakieru? Podoba mnię się

Fajny Fiacik gdzie moge dopaść takie poszerzane felunie, bo chciałem do mej Białej Limy

Cytat:
2006-10-02 12:10:08, Julo pisze:
brakuje mu dekli na kołach. wygladal by duzo bardziej rasowo

Wlasnie do dekli nie jestem troche bo wydaje mi sie ze nie ten styl ... szerokie kolo i dekle? hmm sam nie wiem!

Cytat:
2006-10-02 14:22:25, mufaz pisze:
Zmien lusterka.

Na chromy? myslalem o tym ... ma ktos jakies do sprzedania?

Cytat:
2006-10-02 21:21:54, Vyzn-R pisze:
Jak sie prowadzi na tym zawieszeniu? i jak utwardzałes amortyzatory?

Jak Gokart Mozna go lamac na kazdym zakrecie przy dobrej predkosci
Z zawieszenia jestem bardzo zadowolony bo wczesniej byl ponton nie do jazdy

Cytat:
2006-10-02 21:39:51, jacekes pisze:
Widać, że przednie błotniki byly zmieniane, dlatego troszkę się z maską nie zgrywają, pewnie też dlatego nie ma krótkich listewek i posiada boczne kierunki z poloneza. Ale ogólnie bardzo fajny fiacik!

To fakt, ale z tego co wiem to nie przez dzwon tylko kiedys sie podobno zrobilo jakies zwarcie i sie troszke podjaral wiec pewnie to przez to nie oryginalne blotniki!

Cytat:
2006-10-02 21:43:08, -SerU- pisze:
Fiacior konkret A mógłbyś przeczytać na tablicznce znamionowej kod lakieru? Podoba mnię się

Jest w nim tabliczka zastepcza ... pewnie z powodu o ktorym wyzej napisalem A na tabliczce zastepczej nie ma lakieru wiec Ci nie podam

Cytat:
2006-10-03 00:26:13, Tommy_Driv3r pisze:
gdzie moge dopaść takie poszerzane felunie, bo chciałem do mej Białej Limy

Mi robil je gosc z okolic Krosna ale juz nie robi Chcialem przod taki jak tyl bo jak poszerzalem to twierdzil ze do przodu takie szerokie sie nie zmieszcza i poszerzyl tylko 2,5 cm, a teraz juz nie mam gdzie zrobic!

Dzieki wielkie za mile opinie na temat mojego autka!

[ wiadomość edytowana przez: Gacek_krosno dnia 2006-10-03 09:54:26 ]

Cytat:
2006-10-03 09:51:39, Gacek_krosno pisze:
Wlasnie do dekli nie jestem troche bo wydaje mi sie ze nie ten styl ... szerokie kolo i dekle? hmm sam nie wiem!

To właśnie jest TEN styl!