Własnie wróciłem z miasta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oczywiście w tym obsranym pojebanym kraju jak się ma co innego niż cc to trzeba go porysowac, żeby nie miał lepiej niż ja! ( jakbym miał cc pewnie by zajebali, albo przepchneli na trawnik)

kurwa co za bryndza! leperowo pierdolone.

2 rysy na masce, 1 na drzwiach.

za ładny masz chuju samochód , no to ci pokażę, tak to widzę.

ręcę przy dupie bym urwał. coś mnie podkusiło żeby zaparkowac przy ulicy ( połac asfaltu z dziurami) gdzie kurwy ( młodzież obsrana) chodzi do szkoły ( najebać się, albo kogoś). no i mam piękne pociagnięcia kluczami, albo gwoździem.

No to szykuj chlopakow i z ukrycia wpierdol. Wspolczuje

skurwysyny

rece opadaja na takie chujostwo

Uuuuuuu szefuńcio wkur....on niesamowicie.

Nie pozostaje nic innego jak wziąć 2-rurkę i wyjść na miasto.

Ja to powalonej młodzierzy dorzucę jeszcze powalonych kierowców z niedorozwojem ruchowym lub z za wielką częścią ciała będącą siedzibą owsików. To dzięki tym pokemonom mam wszystkie drzwi poobijane (mniej lub więcej).

jak masz tylko rysy to nie jest zle
mi na przyklad juz ktos przeszedl po dachu
a pod marketem przyjebal w blotnik.
a na ulicy gnojek na rowerze wpadl pod zderzak
a mechanik lampą roboczą zdjął z rantu błotnika 10 cm lakieru.
ale mam auto-casco i sie jeszcze odkuję.

ale szczerze wspolczuje, bo wiem ze to boli.

jestem kurwa tolerancyjny, staram się zrozumieć że jakiś debil mnie przytarł pod marketem i uciekł, chuj tam, pewnie nie ma oc - bywa. ukradł lusterko - bywa, za coś trzeba się napić, ale tak prymitywnego kretynizmu nie zakumam. uff juz mi powoli przechodzi, drzwi przed zimą i tak były do malowania - ślady jakiś zaprawek na podszybiu, ale maska nie była w planach a teraz jest. a wszystko w 10 minut. zachciało mi się trójkę w totka i spodnie z pralni odebrać. chuj, pazerny jestem.

chamowo i tyle

EOT

Witam!
I współczuję. Mam podobny problem z tą różnicą iż ja wiem kto mi porysował na szczęście zajęli się tylko drzwiami i zanim z kolesiem ich złapaliśmy to wyryli mi na drzwiach piękne „ K” a Debil co mi to rysował ma teraz łapkę w Gipsie ( hehehe przewrócił się czy coś… .).
Pozdrawiam

Zrób szybko zaprawki!

Cytat:
i spodnie z pralni odebrać. chuj, pazerny jestem.

kup pralke

Oby tym kurwom rece ujebalo przy samej dupie...

I nie jesteś pazerny. To się nazywa bycie normalnym Człowiekiem.

Cytat:
bycie normalnym Człowiekiem.

To wyczyn niestety nieosiągalny dla sporej grupy debili wśród których przyszło nam żyć

Szkoda gadać

Bywa. Współczucia

A tak na marginesie - wiem, że to nie zakrystia, ale może być tak słownik łagodniejszy wyciągnąć?

[ wiadomość edytowana przez: miklo dnia 2006-10-09 20:08:14 ]

Przykra sprawa ehh wspolczuje