MotoNews.pl
7 Błąd 15 - Czujnik temperatury cieczy chłodzącej (193202/0) - NT

Błąd 15 - Czujnik temperatury cieczy chłodzącej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze!
Dzisiaj sprawdziłem błędy i okazało się że coś nie gra z tym czujnikiem. Gdzie on sie znajduje??

pozdro

Dołączam się do zapytania

Komora silnika 2,5td

[ wiadomość edytowana przez: Mr_B dnia 2008-01-18 09:52:01 ]

Dobra a teraz pytanie, gdzie i jaki czujnik powinienem kupic do opla omegi b 2,5 TD?? Z gory dzieki za informacje, od razu chcialbym dowiedziec sie gdzie i jaka powienienm kupic uszczelke pod kolektor ssący.

Cytat:
2008-01-18 09:53:40, berni19 pisze:
Dobra a teraz pytanie, gdzie i jaki czujnik powinienem kupic do opla omegi b 2,5 TD?? Z gory dzieki za informacje, od razu chcialbym dowiedziec sie gdzie i jaka powienienm kupic uszczelke pod kolektor ssący.

Zazwyczaj w sklepach motoryzacyjnych sie takie rzeczy kupuje- głupie pytanie.

A jeśli chodzi o to jaki, to już zalezy od rocznika a własciwie od numeru silnika, w sklepie powinni ci dobry znaleźć.
Podaj rocznik i numer silnika to ci znajde numer czujnika.

[ wiadomość edytowana przez: Mr_B dnia 2008-01-18 10:17:03 ]

Silnik 2,5 TD ten od BMW, rocznik 95
To, ze w sklepach motoryzacyjnych to wiem (glupio zadane pytanie, glupia odpowiedz). Chodzilo mi jaki sklep polecalbys, bo w tych internetowych i na allegro nie ma czujnika do 2,5 TD

Cytat:
2008-01-18 12:21:44, berni19 pisze:
Silnik 2,5 TD ten od BMW, rocznik 95 To, ze w sklepach motoryzacyjnych to wiem (glupio zadane pytanie, glupia odpowiedz). Chodzilo mi jaki sklep polecalbys, bo w tych internetowych i na allegro nie ma czujnika do 2,5 TD

No to już zalezy co w Tczewie masz za sklepy, jakis Interccars, autoland, fota albo poprostu prywatne sklepiki z częsciami.

Cytat:
2008-01-18 12:21:44, berni19 pisze:
Silnik 2,5 TD ten od BMW, rocznik 95 ........ Chodzilo mi jaki sklep polecalbys, bo w tych internetowych i na allegro nie ma czujnika do 2,5 TD

berni19 ---w Tczewie na ul.Piomira koło dworca PKP, na Górkach lub obok stacji Shela na skrzyżowaniu, jak nie mają gdy zamówisz to sprowadzą jak będą mogli, nawet następnego dnia i będzie.
Wszędzie mają katalogi i dobiorą Tobie odpowiednią częśc do odpowiedniego silnika czy modelu auta

pozdr.Tomek

Dziekuje, zamowilem ten czujnik na gorkach, nastepnego dnia czyli dzisiaj mam go juz u siebie, a jutro montaż. Od razu wymiana płynu chłodzącego

Cytat:
Silnik 2,5 TD ten od BMW, rocznik 95
To, ze w sklepach motoryzacyjnych to wiem (glupio zadane pytanie, glupia odpowiedz). Chodzilo mi jaki sklep polecalbys, bo w tych internetowych i na allegro nie ma czujnika do 2,5 TD

Jak Ci o coś "chodzi" to sie pisze konkretnie a nie pierdoły opowiada. Mr_B odpowiedział Tobie tak jak zadałeś pytanie. Poza tym "uszczelkę" nie dostaniesz bo uszczelki są w wersji "single" na każdy cylinder czyli x6.