| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-10-03 23:01:22
miałem dokładnie tak samo. Długo szukałem przyczyny, jeździłem z zapasem bezpieczników przez długi czas... Okazało się, że mechanik kóry prostował przednie prawe drzwi po kolizji z pomysłową niemką źle poprowadził wiązkę, która przetarła się o ogranicznik drzwi i robiło się zwarcie. Sprawdź czy nie wywala bezpiecznika gdy ruszasz którymiś drzwiami. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-10-03 23:12:33 TUTAJ kolega pisze o bardzo podobnym problemie.
Jak to będzie pudło, to spróbuj moze odłaczać po kolei odbiorniki - jedną pozycje potem drugą, potem oświetlenie wskaźników. W ten sposób przynajmniej bedziesz wiedział który to obwód. |
sylveriush Suzuki Baleno Kombi Oświęcim | 2006-10-04 20:36:57 Witam.
Dzieki wielkie Panowie za rady--jutro wyprobuje je po kolei. Oczywiscie jak juz bedzie po to opisze co i jak. Pozdrawiam Sylveriush |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-10-11 19:01:13 Potwierdzam objaw oswiecalismy tylek Sylwusia . Moje gratulacje ale przezyc miales z tym gowienkiem . Ja pewnie bym wyszedl z siebie i stana obok ![]() |