Auto EFL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jaki jest system zakupu samochodów w czymś takim Efl czy ktoś to przerabiał bo można tu kupić tanio autko.

przerabiał.
priv.

Nie warto kupować bo nie ma w ofercie zadnej omegi

nie wiem jak wygląda sytuacja dziś ale kilka miesięcy temu by kupić tam samochód w rozsądnej cenie trzeba było mieć niemałe "plecki" i "wtyki" u kierujących tą organizacją.
To co jest dostępne na oficjalnych stronach EFL w sytuacji gdybyś zfinalizował transakcję jako przysłowiowy Kowalski nie jest w ogóle okazją w rynku wtórnym, tym bardziej ,że niektóre autka tam wystawione to zdezelowane wraki mimo niewielkiego stażu

Ale może się mylę i dziś sytuacja wygląda zupełnie inaczej

Cytat:
2006-11-06 18:11:06, MEGA_3 pisze:
nie wiem jak wygląda sytuacja dziś ale kilka miesięcy temu by kupić tam samochód w rozsądnej cenie trzeba było mieć niemałe "plecki" i "wtyki" u kierujących tą organizacją. To co jest dostępne na oficjalnych stronach EFL w sytuacji gdybyś zfinalizował transakcję jako przysłowiowy Kowalski nie jest w ogóle okazją w rynku wtórnym, tym bardziej ,że niektóre autka tam wystawione to zdezelowane wraki mimo niewielkiego stażu Ale może się mylę i dziś sytuacja wygląda zupełnie inaczej

dzisiaj suytuacja jest podobna jak pare lat temu , to co jest wystawione na placu przy krakowskiej lub w internecie np we wrocku to szmelc , poobijane lub zasrane, prawie każde auto ma kosmiczny przebieg , w środku popalone tapicerki a na krzesłach psie włosy i bóg wie co jeszcze,
wiem bo przyjaciel właśnie handlował z tymi autami ale jak to napisał mega , chłop miał dobre plecki i wybierał tylko to co było warte uwagi za naprawde dobre pieniadze , ale sie skończyło jak wszystko w tym kraju

jak jesteś zainteresowany dobrym sprzetem z austri to priv wtedy ci dam namiar na chłopa