Podgrzewanie lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam omkę B i ostatnio stało autko na dworze i zaparowały mi szyby i lusterka włączyłem ogrzewanie szyb i lusterek i niespodzianka nie podgrzewa mi prawego lusterka może ktoś wie jak rozebrać lusterko i to naprawić jeśli oczywiście wina leży po stronie lusteka.

Nie bede sie wymadrzał, bo jestem bardzo swiezym posiadaczem..., ale prawego chyba nie podgrzewa...!

w moim bolidzie podgrzewane są oba lusterka

dokladnie - w zimie dym (para) idze z dwoch lusterek

zamontowane jest na blaszki z zatrzaskowymi koncowkami - wcisnij lustro z jednej strony i zdecydowani (z wyczuciem) wyciagnij

[ wiadomość edytowana przez: tomcio dnia 2004-08-07 08:30:46 ]

Podgrzeawne są oba chyba że ktoś jedno wymieniał. Wyjmij szybkę (instrukcja), zobacz czy dochodzą do niej 2 kabelki włączone w styki wychodzące z plastiku. Jeśli tak, to przeczyść styki najpierw od podgrzewania a jak to nie pomoże, to od całego lusterka.

Taaak, z tą wymianą lusterka to bardzo prawdopodobna sprawa...!

Poprostu sprawdzic na poczatek lacze,czy styki jak kto woli.U mnie zasniedzialy i jest oki.

He!

Tomcio pisalem dawno temu, ze po wawie jezdzi granatowa oma B na felach od EVO. Widze ze to ty...

hehe. pozdro

Witam. Mam nadzieję, że dobrze wybrałem temat
Na stracie powiem , że jestem totalnym laikiem, wiec jak co to nie krzyczcie na mnie .
opis:
Mam problem z moim pojazdem, prawdopodobnie uległ uszkodzeniu przełącznik podgrzewania lusterek i tylniej szyby. Przestał klikac jak wcześniej i wogóle nie zapala się dioda sygnalizująca działanie.
pytanie:
Jak wyjąc to ustroństwo bez uszkodzenia jego i innego elementu oraz jak ewentualnie naprawic tę usterkę lub gdzie szukac jeśli to nie to?
Chodzi o omegę a

Z góry serdeczne dzięki

[ wiadomość edytowana przez: MooTie dnia 2009-03-01 10:24:32 ]

sprawdzałeś bezpiecznik?

Wszystkie cale, jak dla mnie to perfidnie ten włącznik. Ale bez porady boję się go wyciągac by nic więcej nie zniszczyc

Cytat:
by nic więcej nie zniszczyc

Skoro to na bank ON to kit z nim.
Możesz nawet w nim wiercić
Już nie pamiętam,ale jedynie co trzyma to piny gniazdka.Musisz się posiłować(jedna to druga strona) podważając cienkim płaskim śrubokrętem.

Ok dzięki serdeczne. o to mi własnie chodzilo