Pomozcie kupic ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od miesiaca z tata szukamy espero na gieldach w necie i jeszcze nie zdarzylo sie nic interesujacego wlasnie wrocilismy ze slomczyna bylo jedno nawet nie bylo na nim ceny (byl poobijany) zlosc nas bierze jak widzimy espero na drodze bo nie mozemy kupic pomozcie moze znacie kogos kto chce sprzedac za uczciwe pieniadze...

W Pruszczu Gdanskim ( 300m od mojego domku) co niedziele jest gielda samochodowa... reklamuje sie ze ponoc "Najwieksza gielda samochodowa w pólnocnej polsce", czasami tam bywam i trafiaja sie Espera

http://www.trader.pl/ads-search-form.asp?CategoryID=131&Region=21&FView=kup-uzywany W łODZKICH KOMISACHS SĄ SPRAWDŹ STRONE:
http://www.trader.pl/ads-search-form-post.asp

Może to Espero ci się spodoba ?

co do giełdy w Pruszczu to raczej nie nazwałbym jej samochodową,. Aut jest tam mało (nawet byłem tam wczoraj) ale za to kupisz:
-meble(bardzo duży wybór)
-jakieś graty poprzyciagane z Niemiec
-komórki i radia
-smazoną kiełbasę,ziemniaki itp

ogólnie raczej nie polecam

el0!

ciesza mnie takie posty...
ja juz bylem zaczepiany na parkingu przez ludzi czy nie chce sprzedac Espero...

moj tata wlasnie pojechal ogladac espero 9kolorek platyna 1,5 LPG) nastawiony ze go lupi trzymajcie kciuki bo moze za 3 godziny bede juz wlascicielem esperaczka (kolorek taki jak na stronie jedrasika)

3mam kciuki

Cytat:
2003-05-12 18:46:30, Cwikus pisze:
3mam kciuki

Ja też

Dzisiaj wkońcu ruszyło moje nowe łącze = 1 Mbit Jestem w siódmym niebie.

Cytat:

rozumiem - szybciej się laski z netu sciągają

Cytat:
2003-05-12 19:15:00, -JACO- pisze:
Cytat:

rozumiem - szybciej się laski z netu sciągają

Nie szybciej ładuje się forum

trzymanie kciukow pomoglo!!! wlasnie tata dzownil i wraca esperaczkiem!!!!!! haha powiem wam jak wroci co i jak!!!!!

kolorek platyna metalic z gazem 1.5 16v radyjko na gwarancji idzie jak burza!!! super sprawa jestem juz zadowolony teraz tylko koncoweczka EL-Tec glosniki na tyl naklejka klubowa zmiana podswietlenia moze i jazda!!!!! ale jestem podniecony hahaha ale jazda mamy ESPERO !!!! nie moge sie nacieszyc

GRatulacje teraz tylko zapisz sie do klubu i stan sie jednym z nas !!i koniecznie obcykaj swoje cudo i pokaz nam tutaj

Bardzo sie ciesze ze kolejna osoba jest tak szczesliwa z posiadania espero

No to gratuluję. Twoje szczęście jest naszym szczęściem .

Jeżeli chodzi o ilość członków to nasz klub jest ho ho . Oby tak dalej. Ale czemu tu się dziwić - samochód wspaniały

jak tylko dorwe cyfrowke mojego brata to sie pochwale

Moje Gratoolejszyn

Ja miesiac temu sie tak samo cieszylem ( a moze jeszcze bardziej ) jak znalazlem wrescie swojego Esperaczka.
Pozwiedz jeszcze ktory roczek, jakie wyposazenie i ile daliscie za niego ?

wiesz co z gatelmanami nie rozmawia sie o pieniadzach stara dobra zasada dobrego wychowania zapamietaj ja i nie popelnij drugi raz takiego bledu powiem ci tylko tyle ze nie przeplacilismy (bo kupic to trzeba umic)

Nie przejmuj się Urząd Skarbowy i ubezpieczyciel i tak mają swoje tabele

Sorry pszczoua, ja prosty chlop nie wiedzial ze Ty taaaki wielki gentelmet jestes
Ale moze chociaz po gentelmensku na pytanko o wyposazenie i roczek odpowiesz ? A moze i o tym gentelmeni nie gadaja ?
To o czym oni w ogoole gadaja ? (szczegoolnie na takim forum jak to... )