Tarcze indiglo - wrazenia z uzytkowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc,

Chce je sobie zakupic - czy uzytkownicy, ktorzy ten cud techniki maja juz u siebie moga naklikac pare slow o uzytkowaniu.
1) Jakosz wykonania ?
2) Awaryjnosc - czy cos sie popsulo ?
3) Trudnosc montazu ?
4) Cokolwiek innego co wam przyjdzie do glowy.

Jako ze mam juz jakiś czas Indiglo to powiem Ci tak:
1)Jakość średnia
2)Awarji nie stwierdzono
3)Montaż bardzo upierdliwy ....szczególnie pozniejsze wyskalowanie wskazówek
4)Inwenter należy wywalić pod maskę bo jak jest w środku to pisk jest nie do zniesienia
To tyle z mojej strony

Cytat:
2006-10-13 22:40:53, Janek-RS pisze:
(...)
1)Jakość średnia
(...)

Janku, czy mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego negujesz jakość wykonania? Jak wiesz zapewne, ja również przymierzam się do takowej modyfikacji.

zdaje mi sie ze w wieczornych (nocnych) warunkach jazdy,,,razi kierowce,,,a on przed soba ma lipne pole widzenia za szybe :/

Nie sądzę żeby raziło... widziałem u Janka i wydaje mi się że poprostu są fajansiarsko wykonane w sensie wydruku ( i wzór mi się nie podoba) ja mam białe oświetlone niebieskimi diodami (nie indiglow), jest dość jasno ale nie przeszkadza mi to w nocy wogóle...

Cytat:
Janku, czy mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego negujesz jakość wykonania? Jak wiesz zapewne, ja również przymierzam się do takowej modyfikacji.

Podświetlenie w nocy nie przeszkadza....w dzień jak się dłużej przyjżysz to to jest wrażenie ze tarcze są przechylone lekko w prawo , nie jest to kwestjia złego montażu...jest to poprostu niedoróbka....Poza tym wszystko jest ok....dlatego napisałem ze jakość wykonania w mojej opinni jest średnia.

Czyli srednio fajna zabawa - co do jasnosci podswietlenia - to potencjometr i regulowac napiecie do inwertera i mamy sciemnianie. No coz trzeba bedzie sie zastanowic.

Jakby co to mam na handel - nowe nieużywane moman - MkV i MkVI...
wraz z inwerterem...

.... też sie przymierzam do zakupienia od nich tarcz .... ale skoro Janku piszesz że jakośc wykonania fajansiarska to pewnie kupie samą folie i wrzuce pod orginalne tarcze .....