| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-10-17 19:54:24 ależ masz pamięć
Niezmiernie jezdem zdziwiony.....bo tak piszesz jakbyś życie spędził w Niemcach czy inkszym faszystowskim landzie w polszcze...zawsze się tak jeździło...przynajmniej w ostatniej pięciolatce....rozumiem Twojom IRYTACJEM...ale to takie "normalne" przecie ...nie rozumiem po co było tyle pisać
A poważniej...w pełni rozumiem Twoje wkurwienie |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2006-10-17 20:05:34 Bogdan, to zdradź mi swój sposób na Twoje opanowane, może muszę do Ciebie na jakieś korepetycje wpaść...mi dzisiaj nerwy puściły.
NIe bedę pisał co wczoraj się działo.... |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2006-10-17 20:08:42
Na przyszłośc będzie krócej : "q..a m..ć" |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-10-17 20:10:04 Narzekacie na PL. Odwiedźcie któryś z południowych krajów, a jak ktoś lubi ekstremę to polecam co muzumłańskiego lub arabskiego. Ale oni to pier*olą, a my się przejmujemy. |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-10-17 20:12:02
A tam zaraz przejmujemy... ja tam lubie sobie na ludzi potrabic poprostu |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-10-17 20:18:30
Nie chciałbyś żebym Ci takowy zdradził... ....tak rzucam mięchem że szok...niestety jestem zmuszony czasem kilkanaście godzin dziennie jeździć po chorym mieście....niedługo będę wymagał chyba psychiatrycznego leczenia |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2006-10-17 20:25:45
ja musze trzymac język na wodzy...dzieciaki czesto ze mna jeżdżą... |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-10-17 20:46:59 Spokojnie . Tak sie jezdzi poprostu po Warszawie i tyle ![]() |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2006-10-18 13:26:41
Proste... zainwestuj w multimedia. Stojąc w korku, można sobie filma obejrzeć, albo jak kto woli wiadomości z motywem przewodnim - Kaczory and Co.
Pozdrawiam - SpeedR |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-10-18 16:58:53 Ja juz przywyklem do takich sytuacji... chodz czasami wybucham... odkąd pracuje tam gdzie pracuje jezdze po całym sląsku i troche sie napatrze na debilizm innych. Poprostu.. trzeba sie z tym pogodzic... |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-10-18 17:58:15
Niestety, ale nie mogę sie z Tobą Czarku zgodzić. Z cwaniactwem trzba walczyć!!! Ja też strasznie się bulwersuję, jak ktoś w debilny sposób łamie przepisy, np. zatrzymuje się na pasach by wysadzić dziecko do szkoły
Ja na razie moją bronią jest życzliwość i uprzejmość względem innych kierowcóe |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-10-18 19:44:55
Ja z kolei widziałem dzisiaj taką akcję.Korek na wale miedzeszyńskim.Już od mostu gdańskiego.Podjeżdża czarna terenówka z rej. zaczynającą się na WW.Ponieważ jest korek,dwóch łysych przejeżdża przez trawnik i chodnikiem zapieprza (przy samym ogrodzeniu ZOO) do ratuszowej,rozpędzając przy okazji pieszych i rowerzystów.Tak się nie jeździ po warszawie.Tak jeżdżą bandyci (którym nikt nie podskoczy,bo po prostu zastrzelą) i policjanci (bo oni zawsze mają wszystkie przepisy w dupie.Machnie szmatą i kumpel go puści) |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-10-18 19:56:30
Jeśli żadnemu pieszemu to nie przeszkadza to jest to jeden z bezpieczniejszych sposobów. Mnie w mojej wsi natomiast wkurza takie parkowanie na chodnikach, że przejść się nie da. Kiedyś, kiedy młode w wózkach jeszcze jeździły standardowo wyginałem lusterka... nie wiedziałem, że w starym kadecie wygina się tylko w jedną stronę i połamałem ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-10-18 20:02:36
W Astrze też.Potem wisi na kabelkach |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2006-10-19 12:19:35 W jednym numerów tygodnika Motor wypowiadał się policjant nt. ograniczeń prędkości oraz łamania z tego tytułu przepisów.
W wywiadzie tym padło kilka ciekawych spostrzeżeń, jak np. " ... rekordzistę zatrzymaliśmy na autostradzie A2, jechał Porsche z prędkością 248 km/ h ... " A za chwilę dodaje ... " ... praca w policji ma tę zaletę, że często można pędzić 200 czy 250 km/ h w majestacie prawa ... " Wszystko fajnie, ale czym różni się cywilne auto jadące 200 km/h od radiowozu mknącego z tą samą prędkością ? Zagrożenie chyba to samo. Pozdrawiam - SpeedR |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2006-10-19 20:06:41 Na wcinających sie w korku cwaniaków z sąsiednich pasów (wjeżdżających nieprzepisowo np. linia ciągła, stefa wyłaczona z ruchu) mam fajny patent. JAk widzę, że gościu podjeżdża do mnie ja skręcam koła w jego strone i przysuwam się do niego...i tyle wystarczy- wypróbujcie.
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-10-19 21:31:44
Fajnie... idzie zarobić stłuczkę, bo zależy mi na tym. Przedwczoraj bym zarobił... ino w służbówkę
SpeedR - czym się różni policja jadąca 250 od gościa jadącego 250 km/h. Dwoma małymi szczegółami - kogutem+sygnałem! |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-10-20 07:08:14
Zwłaszcza jak jedzie niedoznakowaną Vectrą .Pierdolicie hipolicie.Oni koguta odpalają dopiero przy zatrzymywaniu delikwenta |