MotoNews.pl

Deska z odrotomierzem podejdzie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam pytanie posiadam deske bez obrotomierza i teraz ubzduralem sobie ze fajnie by bylo miec obrotomierz ale teraz pytanie czy podejdzie i czy bedzie dzialac ??

w 99% przypadkach działa.. wystarczy tylko wymienić zegary

Coś tam było diesel/benzin - lepiej coby od właściwego. Aha, i wyskalowanie prędkościomierza nie wiem jak, ale VinCe napewno poradzi

benzynka a co do wyskalowania to zauwazylem ze te z obrotomierzem koncza sie na 240 a u mnie 220 ale to i tak nie robi mi roznicy bo wiecej niz 170 i tak nie poleci bo ostatnio sprawdzalem przy otwartej szybie bylo 150 cos a puzniej wskoczylo tak na 165

Tak, tylko kwestia czy nie różnią się odległości pomiędzy odpowiednimi prędkościami, a co za tym idzie czy nie będzie przekłamywać. Coś mi się kołacze że nie powinno, ale lepiej się dowiedzieć

aha no nic za kilka dni sie okaze bo wlasnie zamowilem 50zl i z dobrymi zarowkami podobno a ostatnio kupywalem jedna do dlugich bo mi sie schajcowala i kolo w sklepie zaspiewal mi 20zl :/

Najwyżej będzie Ci poprawiać samopoczucie że Twój essi zaczął jeździć 190km/h, całkiem jak wybrane 1.4

wiatm ponownie wlasnie wrocilem z garazu i jestem po zalozeniu tej deski i lipa wszysko dziala kontrolki licznik od predkosci nawet nie klamie tylko ze obrotomierz stoi wszystko podlaczylem tak jak bylo w starej, linke od licznika i ta listwe z kabelkami moze jakis bezpiecznik jest potrzebny do obrotomierza lub przekaznik ? moze jakas linka ?? doradzcie cos

up

Jak sie nie poszuka to sie nie znajszie

Montujemy piękny obrotek

Powinieneś dać radę

super dzieki dzisiaj to juz dam sobie spokuj ale jutro z rana ide sie bawic