[k] buda do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie bude do 126p tylko w dobrym stanie najlepiej z klatką i obspawaną ale moze tez byc cywialna ale bez rdzy i prosta najlepiej ze slaska

telefon: 500758874

adres: racibórz

e-mail: grnb@op.pl

"takie rzeczy to tylko w ERZE"
a tak serio to mam do zaoferowania bude, nie jest bez rdzy, ale nie jest tez tragiczna- plusem jest to ze jest zupełnie za darmo, ma wymienoną prawą czesc podłogi wraz z progami, i połatana lewa strone, wzmocnienia w postaci profili prostokatnych w miejscu nitowanych szyn pod fotelami, zawias tylni na dobrych sprezynach i wachaczach, z przodu brak resora
ma elektryke, nowy układ hamulcowy, kpl oswietlenie, drzwi boczne z lekkimi boczkami, półroczny bak, nowe bebny przednie, szyby wszystkie...

minusy:
lewy próg do wymiany, z przodu lewy i prawy odbojnik - do wymiany, 3 podłuzne wzmocnienia pod bagaznikiem do obspawania. reszta raczej dobra, gdzieniegdzie pojawia sie ruda, ale ogólny stanoceniam na dobry...
dla niektórych moze byc minusem sposób mocowania tylnich swiatel (patrz profil) ale jesli sie uprzesz mozesz przerobic na serie z powrotem
klatke musisz wstawic

papiery (OC Przeglad ) wazne do połowy pazdziernika, zalezy mi na
szybkim wyrejestrowaniu bo mam juz 2 auta na utrzymaniu

aha bude odam za darmo , obejrzec mozna ja w orzeszu, (kolo mikołowa) moge ja dostarczyc do Ciebie jesli sie zdecydujesz, za cene gazu
pozdrawiam!

Cytat:
2006-10-03 21:55:25, HNT pisze:
, za cene gazu pozdrawiam!

czyli jakies 2 pln
bierz, bo sie opłaca

z bisa jest z klatka na sprzedaz jesli chcesz

hnt szukam dobrej bo taka do poprawek to juz mam ale widze ze to raczej trodne bedzie wiec chyba dam mojego malca do zrobienia i tyle

Cytat:
2006-10-04 00:39:20, Pat_kdb pisze:
z bisa jest z klatka na sprzedaz jesli chcesz

dokładnie tak jak pisze pat, moja buda z klatką, obspawana, przerobiona pod montaz 650, bez instalacji, z zawieszeniem i układem kierowniczym ( maglownica) jest do wzięcia za 350zł. Oc opłacone do stycznia, przegląd skonczył sie w sierpniu. Jak coś to priv

elo moja buda powiedzmy ze prawie umarła i teraz jak sie załatwia prawnie taką zamiane budy?

nie ma innej mozliwosci jak tylko sprzedaz tej budy lub zezłomowanie, i kupienie nowej, - czyli tak jak rejestracja nowego auta
oczywiscie niektórzy kombinuja z przespawywaniem numerów nadwozia, ale wg. mnie to szemrany pomysł moze byc...
jesli pałaze zechca to łatwo stwierdza czy numery sa przebite czy nie, pewnym rozwiazaniem moze byc przespawanie całej podłogi bagaznika

przespawanie calej podlogi i ma sie np Happy enda rocznik 88