KRAKOWIAKI - NIE PRZYJEZDZAM :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Chce przyjechac do Krakowa w piatek po poludniu na koncert KULTU poskakac napic sie jakiegos browaru tyle ze pozniej musze sie gdzies kimnac bo na spanie w aucie juz chyba za zimno.

To jak bedzie pisze sie ktos na koncert ? Jesli nie na koncert to moze na przygarniecie mnie

Czekam na odzew.

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2006-10-21 14:14:47 ]

Ku... mar mi pisal dzien wczesniej ze przyjezdza,teraz Ty a ja w pracy na noc siedze !!!!!!!!. Zjeb.... ku... zycie

ładujcie sie do Barta na mieszkanie...trzeba rozpirzyć je bo świeżo po remoncie
i tak pójdziecie do piekłaaa... piekłoooooo

I to nie do komunistycznego, nie będzie że ognia braknie czy tam smoły nie dowiozą

no mam chate wolna w piatek moge przekimac jaki tuzin luda jak to juz bywalo, tylko grzecznie ma byc

to gdzie i kiedy pijemy?

Heh super sie zapowiada. Panowie ja przyjade pod wieczor do Kraka z Marem na ten koncert moze ktory z Was reflektuje i wbije sie z nami ??

Zdzwonimy sie w piatek, zorganizujcie luda.

Bimber : przykro ze nie mozesz byc... wiesz ze lubie Twoje spojrzenie i w ogole a na powaznie to Tom_stm prosil mnie zebys podrzucil Bartowi pompe oleju to ja ja dla niego wezme do Warszawy jak bede wracal z Sosnowca.

No i w dupe... W zwiazku ze zwiazkiem iz mielismy plan taki ze przyjade do Mara pomoc w skladaniu motoru do rajdoofki a wieczorem po poskladaniu mielismy jechac do Kraka, a Marowi nie udalo sie skompletowac wszystkich tajli to nie bardzo ma sens moj wyjazd do niego i do Kraka. wyprulbym sie z przynajmniej 300 PLN ow na wycieczke tylko po to zeby sie napic. Na miejscu w domu zrobie to taniej a szkoda bo sie nastwailem ze se bynajmniej czesc z Was zobacze...

Cytat:
2006-10-20 09:31:24, borysirl pisze:
No i w dupe... W zwiazku ze zwiazkiem iz mielismy plan taki ze przyjade do Mara pomoc w skladaniu motoru do rajdoofki a wieczorem po poskladaniu mielismy jechac do Kraka, a Marowi nie udalo sie skompletowac wszystkich tajli to nie bardzo ma sens moj wyjazd do niego i do Kraka. wyprulbym sie z przynajmniej 300 PLN ow na wycieczke tylko po to zeby sie napic. Na miejscu w domu zrobie to taniej a szkoda bo sie nastwailem ze se bynajmniej czesc z Was zobacze...

takie qwa życie...
jak poskładam to po wszystkich świętych będziesz docierał silnior ,więc sie nawiedzi krakowiaków

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Wybijamy zaraz do knajpy w okolicach Kazimierza. jak kos by reflektowal to dzwonic do mnie 503623363, do Mara 503814335, lub Barta 694708050. to pisalem ja Rino

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-10-20 21:36:23 ]
[ powód edycji: zly numer mara :P ]