MotoNews.pl

Sony czy pyle?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sadzicie o firmie pyle jako producencie radioodtwarzaczy? głosniki ma zaje****e ale nie wiem jak radyjka. chce zmienic radio i zastanawiam sie nad sony mp40 a pyle. Sony wiadomo, nie trzeba nic dodawac ale mysle ze pyle tez chyba dobre?

miom zdaniem TYLKO alpine...

pokaz to pyle, bo jeszcze nawet nie widziałem nigdy radia tej firmy nawet nie wiedziałem że robia radia

pyle to jest to radyjko

wygląda troche tandetnie.. design sciągnięty od innych producentów (alpine, pionner, kenwood).. jak gra to nie wiem.. ale chyba jednak brałbym sony z tych dwóch co napisałes

heh no mi tez to pyle zaraz sie skojarzyło z jakas alpinka i to juz wydało sie podejrzane. myslałem nad sony albo pyle, a trafił sie panasonic cq c 1323ne w dobrych pieniadzach i kupiłem go. Ale nic nie przebije medionów, firstów i tych innych "firmówek" heheh

Morał:

jak wachasz się między pyle a sony, kup panasonika

pozdrawiam

oby Ci jak najdłużej służył ten Panaonic ale ja osobiście nie polecam radii tej firmy

Cytat:
2006-10-20 21:47:46, zajob pisze:
Morał: jak wachasz się między pyle a sony, kup panasonika pozdrawiam

Pionek lub Niebieska Kropa. A głośniki raczej Pyle niz Sony - to ofkors zdanie kompletnego ignoranta.

Mam soniaczka CDX-R3350 jak dla mnie bomba mialem pare radijek i tego nie zamienie na zadne inne

WITAM CHOC JESTEM NOWY URZYTKOWNIKIEM FORUM MYSLE ZE ZDECYDOWANIE PYLE, GDYZ SONY PRODUKUJE SPRZET DO DOMU NIE DO SAMOCHODU. TAKI PRZYKLAD PIONEERMAGNAT,KENWOOD WIDZIALES W ICH OFERCIE TELEWIZOR LUB COS INNEGO DO DOMOWEGO SPRZETU????

a ja mam Panasonic cq-c1313ne i głośniczki Alpine z serii E taklie jajeczka 6x9 i jest całkiem spoko zestaw kosztował 700zł.A mażenie to wszystko w ALPINE. Polecam. Sony chyba do bani ale nie jestem zupełnie przeciw