| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-05-14 13:29:07 Dzienx za "mroczny urok" Bardziej ten urok pojawia się ok. 23, jak wracam od mojej połówki odstawić auto jadąc 50km/h przez miasto z uchyloną szybką zza której leci KoRn pozdr. |
maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2003-05-15 13:13:52 Panowie ja to przerabiałem z rok temu (zemsta Adama Opla).
Też się naczytałem i też się namęczyłem i cos tam jeszcze popsułem !nigdy więcej. Po fakcie wyszło ze nie trzeba było nic rozbierać wystarczy tylko zsunąć klawisze szczypcami raz a mocno,podważyć maskownicę aż zeskoczy i widzimy czoło żarówki. Nakładamy na nią plastikowa koszulkę zdjęta z grubego kabla dociskamy mocniej i w druga stronę .Jest nasza!!! Patent ten przez długie lata stosowany był przez telemechaników których utrapieniem były przepalające się żarówki w pulpitach. |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-05-15 18:06:37 Aha jeszcze raz informuję że na stronie
Link jest instrukcja w postaci pliku PDF jak to wszystko rozebrać niestety w języku niemieckim ale bogato ilustrowany także nie ma żadnych problemów aby się w tym rozeznać. Pozdrawiam |