ANTYRADIO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Usłyszałem ostatnio ze w ANTYRADIU w dniu 13 lipca br. pojawiły sie tematy:
1. Plama na honorze Chevrolet’a – Daewoo
3. Daewoo Espero jako „wyjątkowe kalectwo estetyczne"
chciałbym jako znak protestu zbojkotowac cała stacje albo nie słuchac tego radia!!
pozdrowienia

Cytat:
2006-10-20 15:30:31, adas283 pisze:
Usłyszałem ostatnio ze w ANTYRADIU w dniu 13 lipca br. pojawiły sie tematy: 1. Plama na honorze Chevrolet’a – Daewoo 3. Daewoo Espero jako „wyjątkowe kalectwo estetyczne" chciałbym jako znak protestu zbojkotowac cała stacje albo nie słuchac tego radia!! pozdrowienia

Z tego co ludzie mówią to powinno brzmieć odwrotnie...

Plama na honorze Daewoo - chevrolet (oczywista mówię o modelach Daewoo pod które chevi się tylko podpiął ..i spieprzył parę rzeczy)

Znajomy kupił w 99 r. nową leganzę... przez prawie 6 latek się nie zepsuła ...nic ! total nic... tyle, że to człek zasobny,który regularnie co średnio 4 lata zmienia autko.
Taki był zadowolony że jak usłyszał o instnieniu bezpośredniego następcy legi czyli evandzie zaraz ją kupił...oczywista już to był chevi , ktory coś tam po swojemu zamieszał z lekka w modelu..

W pierwszym roku eksploatacji vanda zepsuła mu się 6 razy...z tego 4 razy na autostradach ( 2 Włochy, 1 a
Austria, 1 Czechy)...trochę boi się dalej jeździć

Espero ...ciężkim kaleką jest ten co określił to autko jako niestetyczne...pewnie stracił wzrok i ocenia teraz jak leci na ślepo

A Antyradia...na szczęście od długiego czasu nie słucham....

Cytat:
2006-10-20 17:00:07, bogdan1 pisze:
A Antyradia...na szczęście od długiego czasu nie słucham....

A gdzie to lecji w jakiej stacji radiowej??

Nie wiem jak ale modele chev mi sie nie podobaja wogole i w zyciu bym Esperak na cos takiego nie zamienił

A apropo psucie sie w pierwszym roku produkcji czesto to jest standar nawet alfa romeo miała tak w pierwszym roku z 156 ( w wersji 1.6 sypały sie układy wspomagania kierowncy - iles sztuk wzywali na wymiane i przerabieni czyli montowanie dodkowej chłodnicy do wspomaga a pozniej w przypadku wujas popsuła sie to na drodze i porowadziło sie jak traktor wkurzył sie i Alfa zjechała na lawecie do servisu i czekała na naprawe 2 tyogdnie hehe chociaz dali zastepczy sprawny).

Cytat:
2006-10-23 01:30:35, Karol13 pisze:
A gdzie to lecji w jakiej stacji radiowej??

Ślepy? Napisali przecież. Niestety dostępne tylko w Stolycy, na Zagłymbió i Ślónsku. No i via sat.

a tu link antyradio-espero