Nakrętki zabezp. fele z NORAUTO - ma ktoś

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... i może chce sprzedac klucz do odkrecania bo wczoraj zgubiłem ostatni a dzisiaj chciałem koło odkrecić i zapomniałem że wczoraj nie zdjąłem do z nakrętki

wiem że te z Norauto sa prawie wszystkie identyczne

[ wiadomość edytowana przez: mss dnia 2006-10-12 20:34:52 ]

ja mam,ale nie sruby tylko nakrentki

Cytat:
2006-10-12 20:11:35, OFEN pisze:
ja mam,ale nie sruby tylko nakrentki

dzięi juz poprawiłem - oczywiście chodziło mi o nakrętki

ile za nie chcesz , tzn za ten klucz do odkręcania i może jakieś foto walnij czy to ta seria

Ja nakrętki wraz z kluczem (tylko jednym) sprowadziłem sobie z Norwegii. Mam nadzieję, że złodziejaszki nieprędko coś dopasują. Aczkolwiek.......... (tfu tfu)

Cytat:
2006-10-12 23:24:53, DarasBB pisze:
Ja nakrętki wraz z kluczem (tylko jednym) sprowadziłem sobie z Norwegii. Mam nadzieję, że złodziejaszki nieprędko coś dopasują. Aczkolwiek.......... (tfu tfu)

tylko go nie zgub

to moze ktoś mi pożyczy klucz żebym mógł tylko te nakrętki odkrecić

a nie da rady odkrecic jakims mniejszym kluczem? np 18? zazwyczaj te zabezpieczajace nakredki da sie odkrecic zwykjłym tylko mniejszym kluczem.

Może uda Ci się dokupić w Norauto? Też kiedyś zgubiłem i nie miałem problemu z dokupieniem samych nasadek w miejscu gdzie kupiłem cały komplet zabezpieczeń (nie było to wprawdzie Norauto)...

Cytat:
2006-10-14 20:51:21, fryszard pisze:
a nie da rady odkrecic jakims mniejszym kluczem? np 18? zazwyczaj te zabezpieczajace nakredki da sie odkrecic zwykjłym tylko mniejszym kluczem.

no właśnie próbowałem i nie bardzo

up

nikt nie ma ... pożyczyć

oki można zamknąć temat

p.s. dzięuje wszystkim za pomoc kupiłem sobie cały zestawik w norauto , sprzedawca gadał że na pewno nie znajde bo to 1 wzór na 100 000 , fajną miał minę jak znalazłem i poszedł ze mna sprawdzić czy bedzie pasowało

standard.... ja tak u nich kupowałem zabezpieczenia i po przmiarce kilku gdy okzało się, że tylko jeden jest inny podziękowałem grzecznie, wyraziłem swoje zdanie o owych zabezpieczeniach (również grzecznie) i oddaliłem się. Nawet nic chciał mnie ścigać za pootwierane pudełka..

Cytat:
2006-10-23 11:09:10, Kielek pisze:
standard.... ja tak u nich kupowałem zabezpieczenia i po przmiarce kilku gdy okzało się, że tylko jeden jest inny podziękowałem grzecznie, wyraziłem swoje zdanie o owych zabezpieczeniach (również grzecznie) i oddaliłem się. Nawet nic chciał mnie ścigać za pootwierane pudełka..

pamiętałem ten Twój watek dlatego z wielka nadzieją pojechałem do Norauto i ... udało się