MotoNews.pl
9 Odklejenie maty grzewczej od lusterka (164564/26) - NT

Odklejenie maty grzewczej od lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam uskzodzona mate grzewczana lusteku. i zastanaweiam sie czy jest mozliwosc odklejenia jej...i przyklejenia nowej.
macie jakies doswiadczenia?

aha....a jak zdjac ta .....plastikowa obudowe na okolo lusterka zeby go nie uszkodzic?

[ wiadomość edytowana przez: papciak dnia 2006-11-03 20:26:08 ]

jak masz szkło wysiągniete spróbuj suszarką zagrzac mate i powili odklejaj powinno poskutkowac

Nie baw się w druciarstwo, tylko zainwestuj 23-25 zł i wymień szkło na nowe.

Cytat:
2006-11-03 20:38:41, JaRabbit pisze:
Nie baw się w druciarstwo, tylko zainwestuj 23-25 zł i wymień szkło na nowe.

Tylko i Wyłącznie!

Cytat:
2006-11-03 20:14:33, papciak pisze:
Witam. Mam uskzodzona mate grzewczana lusteku. i zastanaweiam sie czy jest mozliwosc odklejenia jej...i przyklejenia nowej. macie jakies doswiadczenia? aha....a jak zdjac ta .....plastikowa obudowe na okolo lusterka zeby go nie uszkodzic? [ wiadomość edytowana przez: papciak dnia 2006-11-03 20:26:08 ]

Jak to zrobisz i masz stary typ lusterek to daj znać jak i co bo ja mam chyba podobny problem

tak..mam stary typ lustreka i nigdzie nie moge dostac szkla do niego dlatego bawilem sie z ta mata...Prawada...trzeba podgrzac i wszytsko elegancko schodzi...musi byc dobrze rozgrzane i lekko....powtarza.LEKKO wszytsko podwarzac..i powinno zejsc..mi sie niestety troszke szklo ukruszylo..i stad moja prosba..nie wiecie gdzie mozna kupic szklo..najlepiej z mata grzeczwcza i platikiem...do starej obudowy lustrka Espero.
dzieki