Czy chcecie ujawnienia waszych danych w Club Assistance ?

Ankieta: Czy chcecie ujawnienia waszych danych w Club Assistance ?
tak
nie
a o co wam chodzi ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mała ankieta, czy zagfacie sie na cos takiego ?
Moze to sie przydac jak by trzeba bylo pomoc wzywac albo cos, wiecie, o co mi chodzi.
a wiec ankieta...

No ale dobrze by było jak by ta część była udostępniona w WAPie

trzymajmy sie w kupie... kupy nie ruszą

Chyb namieszalem niezle z ta propozycja ale widze ze ma poparcie

Zagłosowałem na TAK, ale mam pytnko; mnianowicie, czy dział asistance b edzie widoczny dla wsiech czy tylko dla zalogowanych?
pzdr. Jacek.

dla wszystkich... ale moge postrac sie zeby byl tylko dla zalogowanych. pogadam z adminem

wyjasnienie dostepnosci danych w Club Assistance:

po pierwsze dostep do tej funkcji maja WYLACZNIE osoby bedace na liscie klubowej czyli samo zalogowanie nie umozliwia jeszcze dostepu do danych.

po drugie - w zaleznosci od ustawienia przez moderatora - istnieja dwa poziomy dostepu do programu:
1. udzial biora tylko klubowicze z pelnymi uprawnieniami (2) czyli tacy ktorzy maja dostep do watkow klubowych.
2. udzial biora zarowno klubowicze z pelnymi uprawnieniami jak i tzw. sympatycy (bedacy oczywiscie na liscie), ktorzy nie maja dostepu do watkow klubowych. W tym przypadku rowniez sam uzytkownik wpisujacy swoje dane decyduje czy jego wpis bedzie dostepny dla obu grup uzytkownikow czy tylko dla pelnoprawnych klubowiczow.

Kazdy osobiscie jesli chce dopisuje sie do programu, kazdy sam modyfikuje lub usuwa swoje dane. Nikt oprocz wlasciciela nie ma mozliwosci manipulacji tym wpisem.

Dostep dla wszystkich lub wszystkich (tylko) zalogowanych nie istnieje i nie zaistnieje.

Acha, WAP jest w planie na razie

pozdr.

"Gdy rozum śpi budzą się daemony" ;-P

[ wiadomość edytowana przez: daemon dnia 2002-12-19 23:29:38 ]

no i to mi sie podoba....
Ja tu mialem juz pisac do administratora a on sam napisal...
qurcze Deamon, czuwasz jak nikt na forum....

Nie podałes jeszcze jaki zakres informacji miałby tam sie znaleźć, jak dla mnie to w sumie wystarczyła by komórka i ewentualnie miasto i dzielnica. Bo jednak adresu prywatnego to wolałbym nie udostepniać na internecie...

Ale idea jest słuszna i jestem też za.

Zgadzam sie idea jest fajna, przeprgotramuje menu na stronie zeby wepchnac jeszcze przycisk od assistance.
w kazdym badz razie jesli duzo osob w ankiecie bedzie na "tak" to sprawa jest przesadzona.
Co do danych to wydaje mi sie ze tylko, telefon i misto zreszta nie trzeba podawac wszystkiego, a i jescze podaje sie jaki zakres pomocy mozna udzielic...

Ja zawsze oferuję wsparcie duchowe..

PS. Podobno za niedługo nie bedzie można holować się po koleżeńsku....

hehe no wsparcie duchowe pewnie bedzie najczesciej wypelniana rubryka

a dlaczego juz nie bedzie mozna ?

Mają wejść przepisy chyba pochodzące z Unii Europejskie że do holowania może słyżyć jedynie auto przystosowane do tego... no i nie będzie miękkiego holu a jedynie sztywny..

Dostep do klubowej listy assistance jest mozliwy
pod adresem wap.motonews.pl ( wersja RC1 )

pozdr.

Jakiś dzisiaj jestem chyba zaciemniony bo nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież mamy listę chętnych do pomocy (czyli assistance).

A skoro już ktoś poruszył temat ochrony danych osobowych przed osobami postronymi to czy nie można zrobić, aby lista klubowiczów była widoczna tylko dla klubowiczów (ewentualnie osób zalogowanych).

Cytat:
2003-07-04 21:25:10, Martinezzz pisze:
Jakiś dzisiaj jestem chyba zaciemniony bo nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Przecież mamy listę chętnych do pomocy (czyli assistance).

A skoro już ktoś poruszył temat ochrony danych osobowych przed osobami postronymi to czy nie można zrobić, aby lista klubowiczów była widoczna tylko dla klubowiczów (ewentualnie osób zalogowanych).

Martinezzz wake up

Dokładnie tak jest

Hie hie, no to nie ma tematu . Chyba za bardzo już mi siedzi w głowie wyjazd i mózg nie kontaktuje tak jak powinien.
Ale tego assistance to nie rozumiem

1. jeszcze nie jestem w assistance, ale zaraz będę
2.wszystkie dane dla wszystkich??? hm... no może racja, czemu nie
3. deamon??????? kto zmieni ikonkę????????? byłem pierwszy!!
a poważnie to jestem za dostępnością danych ograniczoną
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-07-04 22:13:37, Martinezzz pisze:
Ale tego assistance to nie rozumiem

Nie rozumiem czego nie rozumiesz
Liste assistance mieliscie i macie a teraz macie rowniez
dostep do tej listy przez WAP za posrednictwem urzadzen
przenosnych.

Cytat:
2003-07-04 22:17:34, witoldnowak pisze:
3. deamon??????? kto zmieni ikonkę????????? byłem pierwszy!!

Cytat:
2003-07-04 22:17:34, witoldnowak pisze:
a poważnie to jestem za dostępnością danych ograniczoną

No innej opcji nie ma; jest tylko mniej lub bardziej ograniczona

pozdr.