Potrzebuję Blende może być rozbita.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedyś przed jesiennym zlotem PL, ktoś pisał, że ma na zbyciu za free lekko uszkodzoną blende.
Kto to był?
Czy temat jest aktualny?

W mojej blendzie pękł czarny plastik, światła są OK.

Chętnie przygarnę uszkodzoną, byle ten czarny plastik był w całości.
Może komuś zalega gdzieś w garażu.
Jestem skłonny kupić za browca

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2006-11-03 07:15:18 ]

Chyba Markon posiada takową bledę

Mam taką na zbyciu. Pisz na priv. Czarne plastiki są ok, tylko szkło lewego migacza odskoczyło od krawędzi, ale całość ogólnie ok. Blenda posiada klubową naklejkę

...a to da się oddzielić same klosze od tego czarnego plastiku ???

bo aktualnie w espero mam oryginalną 10-cio letnią blendę w której popękały mi klosze... sam czarny plastik z kolei mam w idealnym stanie...

...kupiłem niedawno całą nową blendę z brytyjskiego rozbitka...
...jak się okazało - w czarnym plastiku śruby mocujące blendę do klapy są w innych miejscach!

...a skoro można oddzielić klosze od czarnego plastiku to było by to dla mnie jakieś rozwiązanie

Cytat:
2006-11-02 12:51:49, ŁUKASZ_GAJER pisze:
...a to da się oddzielić same klosze od tego czarnego plastiku ??? bo aktualnie w espero mam oryginalną 10-cio letnią blendę w której popękały mi klosze... sam czarny plastik z kolei mam w idealnym stanie... ...kupiłem niedawno całą nową blendę z brytyjskiego rozbitka... ...jak się okazało - w czarnym plastiku śruby mocujące blendę do klapy są w innych miejscach! ...a skoro można oddzielić klosze od czarnego plastiku to było by to dla mnie jakieś rozwiązanie

Nie mam pojęcia.
Trzeba zaryzykować

Z wstępnych oględzin wygląda na to, że jest to wykonalne.

Tak ja mam. Dobrze ze przeczytałem bo ja wywaliłem ale jutro bedzie u mnie jest twoja

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-11-02 20:51:07 ]

Cytat:
2006-11-02 12:51:49, ŁUKASZ_GAJER pisze:
...a to da się oddzielić same klosze od tego czarnego plastiku ??? bo aktualnie w espero mam oryginalną 10-cio letnią blendę w której popękały mi klosze... sam czarny plastik z kolei mam w idealnym stanie... ...kupiłem niedawno całą nową blendę z brytyjskiego rozbitka... ...jak się okazało - w czarnym plastiku śruby mocujące blendę do klapy są w innych miejscach! ...a skoro można oddzielić klosze od czarnego plastiku to było by to dla mnie jakieś rozwiązanie

ja miałem to samo wychodzi na to ze w polskich modelach jest inaczej montowane niz w koreanskich zrobiłem pomiar i kilka nawiertów i wszystko zdawało sie ok dopuki nie przykreciłem wyszedł mostek nowa blenda ta polska była bardziej zakrzywiona troche wrzatku i doszła mało tego jest 2 milimetry za krótka taki sam samochód inne blenda

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-11-02 20:46:57 ]