MotoNews.pl

Potrzebne mi ceny części do omegi b po 94r.??!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy wiecie olinkach z których mozna dowiedziec się cen częsci do omegi b po 94r??Mieszkam w Angli i ceny tu są astronomiczne.

Ceny w miarę wiarygodne i dość dużo części.
Sklepik

dzięki o coś takiego mi chodziło.

Cytat:
2006-12-17 18:51:14, VAUXHALL1999 pisze:
Czy wiecie olinkach z których mozna dowiedziec się cen częsci do omegi b po 94r??Mieszkam w Angli i ceny tu są astronomiczne.

prosze bardzo...
wszystkie wysylaja bez problemow poza granice...
GSI
AUTO MOTO SKLEP
INTER CARS
STACHOWIAK
no i jeszcze zostaje niezniszczalne allegro

hurtownia czesci w Gdańsku znajdziesz cennik na stronie internetowej zainsaluj sobie na kompie wiem ze wysyłkow też prowadza sprzedaż

WWW.AUTOPARTNER.PL

Kluska i to sie wie...

chlopie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakie k... astronomiczne

poszukaj to znajdziesz za psie pieniadze.

ja juz cztery lata tu jezdze omegami (OPLAMI) i jeszcze nigdy nie udalo mi sie przeplacic,chyba ze uwazasz ze naprzyklad automat do 2.5 v6 '98 rok za 50 funtow to zdzierstwo (jezdze na nim juz dwa lata)

pozdrawiam.

Cytat:
2006-12-18 21:39:56, superbastek pisze:
chlopie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie k... astronomiczne poszukaj to znajdziesz za psie pieniadze. ja juz cztery lata tu jezdze omegami (OPLAMI) i jeszcze nigdy nie udalo mi sie przeplacic,chyba ze uwazasz ze naprzyklad automat do 2.5 v6 '98 rok za 50 funtow to zdzierstwo (jezdze na nim juz dwa lata) pozdrawiam.

WOOOW
Jak tam Omegi po tyle to dam 60 funtów za sztukę i biorę dwie.
Po ile MV6????

Zbynio, sama skrzynia za tyle...
Ile realnie kosztuje takie zdrowe x30xev w budzie w stanie obojętnym?

Używane ze scrapyardu to rzeczywiście tanie jak barszcz
Co do nowych to już zupełnie inna bajka
np. łącznik stabilizatora 18Ł (u nas 22zł na allegro )

Cytat:
2006-12-18 22:16:34, Zbynio pisze:
WOOOW Jak tam Omegi po tyle to dam 60 funtów za sztukę i biorę dwie. Po ile MV6????

ale w sumie kluski od 500f... mv6 od ok.1000f CENY

a sprwdz TU, podobno mozna cos wyrwac taniego, nowego... (najwazniejsze, ze w UK.

Jesli ktos stare częsci lubi to masz racje superbastek kupiłem lusterko podgrzewane polakierowane ze wszystkim na szrocie za 15 funtów ale częsci do zawieszenia i silnika.Sam wiesz ze są drogie.