Moj essi :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wiecie ( albo i nie ) ze nie mam jeszcze praffka mam essiego mk4. i chciał bym go sobie odpicowac ...

Ale potrzebuje pomocy bo narazie jeszcze nie pracuje i nie wiem jak go zrobic zeby fajnie prazył (ale zeby tunning byl tani ) wiem ze to trudne ale moze z waszą pomoco sie uda

Narazie mam w planach - Badlocki , poprawki lakiernicze , i jakies zmiany we wnetrzu

Wiec moje pytanie jak moge go fajnie odpicowac

PS: 8 stycznia mam egzamin na Prawko

pozdro

jeżeli chodzi o wszystko co związane z blacharką i zmianami to na pewno na to trzeba mieć sporą sumę... chyba że się ma znajomego lakiernika

co do egzaminu to powodzenia

ps. grunt to wioski nie utworzyć

jak masz 10zeta na farbe i nie masz dowch lewych rak to mozesz cos takiego zrobic : KLIK

Wiecej fotek lamp W Tym Wątku

Cytat:
2006-12-10 15:27:17, radoFAN pisze:
Jak wiecie ( albo i nie ) ze nie mam jeszcze praffka mam essiego mk4. i chciał bym go sobie odpicowac ... Ale potrzebuje pomocy bo narazie jeszcze nie pracuje i nie wiem jak go zrobic zeby fajnie prazył (ale zeby tunning byl tani ) wiem ze to trudne ale moze z waszą pomoco sie uda Narazie mam w planach - Badlocki , poprawki lakiernicze , i jakies zmiany we wnetrzu Wiec moje pytanie jak moge go fajnie odpicowac PS: 8 stycznia mam egzamin na Prawko pozdro

Widze ze zderzaki w kolorze juz masz.Fajnie bo o jedna robote juz mniej. Nie wiem czy masz alu? Bo nie widac kół na fotkach.Jesli nie to zacznij odtego. Jestem zdania ze nawet niestuningowane autko ale z alu wyglada lepiej niz kupa spojlerow plus kołpaki

Tuning + tanio = nic dobrego.

mk4 to już nie nowe auto ja bym raczej zobaczył czy jest coś do zrobienia.. uwielbiam takie widoki jak ktoś ma auto tunig a potem odpalić nie może.. a jak już odpali to gazuje że.. osobiście mi szkoda tak katować silnika gdy jest zimny, no ale

ale powodzenia, ostatnio widziałem mk4 3drzwiowy.. naprawde fajnie wyglądał..

popieram Alufele muszą być

Gdybym był na Twoim miejscu i bym miał "jakiś" budżet, to bym zrobił:

- gleba (troche mógłbyś go obniżyc)
- felgi (nawet najładniejsze auto na byle jakich felgach nie wygląda ciekawie)
- białe zegary (zrób sam, ew. kup na allegro)
- gadżety (typu: nakładka na ręczny, mieszek, gałka od biegów,etc)

P.S Gdybyś miał jakieś pytania to wal na priva, tez mam mk4 i możę będe mógł Ci pomóc...

-- EDIT --
Zerwij naklejke PL !!!

[ wiadomość edytowana przez: MaRio-sKaTe dnia 2006-12-10 19:04:52 ]

Witam kolegę z mojego miasta.Ja też już posiadam Essiego (MK6), a egzamin na prawko 18 stycznia.Ja w swoim mam już jakieś tam fele,ale narazie skupiam się na koniecznych naprawach,wymianach części,a jak już uporam się z czym trzeba to moze przed wakacjami uda się jakieś audio zamontować.W moim podobno były badlooki,ale koleś mówi,że policja mu się przyczepiła i zdjął brewki i nawet nie wiem jak by to u mnie wyglądało.
Z tego co szłyszałem to podobno czerwony lakierek nie należy do tanich,a ja mojego będę musiał chyba przed następną zimą prysnąć tu i tam.
Wrzucił bym zdjęcia mojego dyliżansu,ale jest brudny i z przodu są zimówki na stalowych felgach,a nie będe ich teraz przekładał.Może ewentualnie pstrykne tak jak stoi tylko go obmyje.

No wiec panowie mam juz fele orginały fordowskie moze nie super odjechane ale sa to sie liczy ( są po piaskowaniu )

Nowe alusy <--- KLIK

Prace nad blacha tez

Co do uwag to nieche z niego zrobic choinki tylko sprawic aby jakos wygladal Mam juz spoiler (bo ojciec dopiero teraz mnie uswiadomił ze miał takiego wczesniej i ma do niego kupe czesci lol )

Co do tych lamp to sie zastanowie xD

[ wiadomość edytowana przez: radoFAN dnia 2006-12-12 18:51:08 ]

Obnizenie,biale kirunki,ciemne szybki i jakies spoilery progowe ale nie odpustowe - cos pod oryginal. I pomalowac tylny blotnik

Nic tak nie "podpicowuje" essiego jak legalna lepa klubowa

Co do kierunkowskazów czy ma ktos na sprzedaż białe ???????