[127]Coil Over Kit

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Wytworzylem cos takiego do swojego fiata 127. Narazie jest seryjna sprezyna, ale jak znajde lepsza to bedzie mozna ja w latwy sposob zalozyc. Amortyzatory sa standardowe tyle ze zregenerowane i utwardzone.

Zalozylem to do samochodu i dziala dobrze. Nic nie puka, nie stuka.
Jeden z bledow, ktory popelnilem to brak drugiej nakretki do kontrowania.

Gigi

Wlasnie mialem napisac ze brak tej nakretki
Daj jakies fotki jak wyglada fura na tym, najlepiej przy max obnizeniu

no ładnie ładnie
fajny zestaw obniżający kolega ma
ładnie zregenerowane wszystko..
wrzuć fotki jak wyglada po takim obniżeniu

Jeszcze stoi nie obnizony bo z tylem nie doszlem do porzadku. Ale jak pojdzie w dol to zarzuce fotki.

Gigi

[ wiadomość edytowana przez: Gigi127 dnia 2005-07-11 10:36:59 ]

piekna robota...
Gigi127 czekam na materialy do zamieszczenia na stronie...

Ladne,ladne ,maly blad z nakretka bo przy skrecaniu bedzie sie krecilo,jedna przyspawaj do pulki i doluz kontre.Widze ze chyba zostawiles seryjna dlugosc amora ,szkoda bo w malym zakresie przy maksymalnym obnizeniu bedzie pracowalo.Napisz z czego dasz odboj bo ja mam z cc.Fajne sprezyny ma honda civic,mala srednica.

od civica są za twarde nawet do cięższego 128.więc nie polecam.gdzieś na niemieckiej stronce jakiejś pisało o tym ale nie pamiętam adresu

piekna robota tez bym chcial takie cos do 126 sobie zrobic

Cytat:
2005-07-10 18:50:30, Gigi127 pisze:
Jeszcze stoi nie obnizony bo z tylem nie doszlem do porzadku. Ale jak pojdzie w dol to zarzuce fotki. Gigi [ wiadomość edytowana przez: Gigi127 dnia 2005-07-11 10:36:59 ]

odgrzewam kotleta

Czy jesteś w stanie podać mi srednice wewnetrzna tej tuleji gwintowanej oraz czy byłbyś w stanie zrobić takie amorki do maluszka na bazie tylnich chodzi mi konkretnie o same te tuleje gwintowane plus sruby trzymajace kolnierz- gniazdo sprezyny szukam własnie takich tuleji i nakretek moje gg 8487238 czekam na wszelka pomoc gdzie dostać takie tuleje itp POZDRO!!

Cytat:
2006-11-15 21:38:37, Mariusz126p pisze:
odgrzewam kotleta Czy jesteś w stanie podać mi srednice wewnetrzna tej tuleji gwintowanej oraz czy byłbyś w stanie zrobić takie amorki do maluszka na bazie tylnich chodzi mi konkretnie o same te tuleje gwintowane plus sruby trzymajace kolnierz- gniazdo sprezyny szukam własnie takich tuleji i nakretek moje gg 8487238 czekam na wszelka pomoc gdzie dostać takie tuleje itp POZDRO!!

maluch ma za krótkie amory na moje oko do malca taiego czegoś nie wsadzisz

Cytat:
2006-11-15 22:03:47, rosck pisze:
maluch ma za krótkie amory na moje oko do malca taiego czegoś nie wsadzisz

a jednak mozna

to co akurat ty przedstawiłes to drut jakich mało i kiepski przykład bo nie wydaje mi sie żebyś to kiedy kolwiek skończył
to lepszy przykład bo zrobione profesionalnie...

Cytat:
2006-11-16 00:04:20, CEHU pisze:
to co akurat ty przedstawiłes to drut jakich mało i kiepski przykład bo nie wydaje mi sie żebyś to kiedy kolwiek skończył to lepszy przykład bo zrobione profesionalnie...

kiedy skoncze to moja brocha ze tak powiem delikatnie a jesli chcesz sie na moj temat wypowiedzieć mosisz mnie znac a mnie nawet nieznasz wiec daj sobie na luz.. jesli taki jesteś madry i wspanialy to sam zrob takie zawieszenie pozdrawiam i czekam na twoje wyniki ( wszelkie zjeby prosze na priv )

GIGI127 odpisz jesli mozesz
POZDRAWIAM!