MotoNews.pl

"głośniki tylnie w kombi"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukam tych plastików na głosniki które montuje sie w miejsce wlotów powietzra na tylne słupki.

witaj

w te wloty nie wejdą CI żadne głośniki..chyba ze są jakies nakładki, które chamsko będą odstawały....sam kombinowalem jak wsadzić głośniki do tyłu i w koncu wyciałem otwory w boczkach bagażnika...spokojnie włożysz tam 6x9 - ja wsadziłem mniejsze, bo myslalem ze większe nie wejdą, ale sie myliłem...poza tym roletka idealnie zakrywa i nic nie widac

Cytat:
2006-11-01 00:20:39, stojac pisze:
witaj w te wloty nie wejdą CI żadne głośniki..chyba ze są jakies nakładki, które chamsko będą odstawały....sam kombinowalem jak wsadzić głośniki do tyłu i w koncu wyciałem otwory w boczkach bagażnika...spokojnie włożysz tam 6x9 - ja wsadziłem mniejsze, bo myslalem ze większe nie wejdą, ale sie myliłem...poza tym roletka idealnie zakrywa i nic nie widac

a są tam orginalnie podciągniete przewody pod głośniki-dodam że ma z Płońska i mam Ghia w której nic nie ma oprócz ele.szyb , wspomag, i 1 PP wiec sie zastanawiam czy instalacje podciągneli do tyłu

szukac na allegro, po szrotach i gdzie tylko sie da

Cytat:
2006-11-01 12:02:47, borys pisze:
szukac na allegro, po szrotach i gdzie tylko sie da

WŁAŚNIE O TAKI COŚ MI CHODZI!

Cytat:
2006-11-01 00:20:39, stojac pisze:
witaj w te wloty nie wejdą CI żadne głośniki..chyba ze są jakies nakładki, które chamsko będą odstawały....sam kombinowalem jak wsadzić głośniki do tyłu i w koncu wyciałem otwory w boczkach bagażnika...spokojnie włożysz tam 6x9 - ja wsadziłem mniejsze, bo myslalem ze większe nie wejdą, ale sie myliłem...poza tym roletka idealnie zakrywa i nic nie widac

1. Na słupki wchodzą głośniki - fabrycznie
2. Dostępność - ja kupiłem w ASO
3. Roziązania fabryczne na tył kombi są opisane w tym watku (ze zdjęciami)

kliknij - głośniki w kombii

4. Pytaj na szrotach:
- ul.Kościuszkowców 6
- ul. Zakopiańska 2C
- ul. Pocieszka

pozdrawiam
Arturek

[ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2006-11-01 19:26:58 ]

Cytat:
2006-11-01 19:25:07, Arturek pisze:
1. Na słupki wchodzą głośniki - fabrycznie 2. Dostępność - ja kupiłem w ASO 3. Roziązania fabryczne na tył kombi są opisane w tym watku (ze zdjęciami) kliknij - głośniki w kombii 4. Pytaj na szrotach: - ul.Kościuszkowców 6 - ul. Zakopiańska 2C - ul. Pocieszka pozdrawiam Arturek [ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2006-11-01 19:26:58 ]

A gdzie jest ta ul. Pocieszka masz może nr.tel

1. Sorry: nigdy nie pamiętam czy Pocieszka czy Rybianka bo to ulice obok siebie. Adres to ul. Rybianka 7, tel. 012/415-73-20 lub 0601-45-25-38. To w lewo od 29-tej Aleji, mijasz ul. Opolską
2. Jeszcze ul. Bonarka 17 (koło Matecznego) - w podwórzu, tel. 012/259-19-80 lub 012/269-32-57. Teoretycznie pracują od 9-17 ale nie zawsze są.
3. Firma ADMAR - al. 29-go Listopada
tel. 012/415-81-04 lub 012/415-81-74

ja zdemontowalem rolete i mam taką półkę składaną na 3 części zakrywającą cały bagażnik - wyciolem w niej dzióry i wsadzilem glośniki... grają jak szalone. Polecam to rozwiązanie bo jest tanie i nie ma problemów z nagłośnieniem autka...