Sezonowa obniżka częsi do omesi albo w całości za 1200 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do 31.10 musze wyjechać omesią z podwórka dlatego jak ktoś chce częsci za małą kase to dawajcie do mnie
Jest to 3000 z nówką parownikiem , komputerem orginalnymi siedzeniami elekrtyką i alu felami
Jak ktoś chce coś z tego to prosze o kontakt tylko tel. na 600 540 291
Pozdrawiam

Napisz jeszcze rok i czy sedan czy kombi!

No Grzesiu zostaw te senatory bo A 3000 nie było w kombi
.
A balachy mu na 5 + czy jakoś mniej?
Intersują mnie drzwi błotnik przód i spojler.

Cytat:
No Grzesiu zostaw te senatory bo A 3000 nie było w kombi

Żart to czy prawda?
Wydaje mi się że jednak były A 3000 kombi i to zarówno 12V jak i 24V

"Krótka" historia A

Tu Piotr miał racje!
Wychodziły Omegi A Caravan z silnikami zarównoC30NE jak i C30SE, ale one nie są nazwane jako Omega 3000 tylko Omega 3.0!
Omegi 3000 miały inne zestawy spojlerów i siedzenia skórzano-welurowe!!!

Piotrze Ja posiadam również Omegę A 3000, tylko jest z silnikiem C30NE!!! a poza tym jej stan blacharski jest na 3-, więc sam rozumiesz!!! Senator to była okazja, a i tak na początku kupowałem Go dla silnika C30SE, bo uważałem i z resztą uważam, że Omega A 3000, to najlepszy i najładniejszy model z całej gamy!!! z resztą chętnie bym zamienił Senia na Ome A 3000!!! Oczywiście z silnikiem C30SE i dość doposażoną!

[ wiadomość edytowana przez: GrzesiekK dnia 2006-10-25 22:53:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: GrzesiekK dnia 2006-10-25 22:56:38 ]

Cytat:
Tu Piotr miał racje!
Wychodziły Omegi A Caravan z silnikami zarównoC30NE jak i C30SE, ale one nie są nazwane jako Omega 3000 tylko Omega 3.0!
Omegi 3000 miały inne zestawy spojlerów i siedzenia skórzano-welurowe!!!

A to przepraszam
Wybaczcie

Kieleczek machniesz kilka pompek i Ci wybaczę.

Cytat:
2006-10-27 10:48:31, PiotrS pisze:
Kieleczek machniesz kilka pompek i Ci wybaczę.

Piotr ale zwykłych czy wojskowych "na suficie" ??

Wszystko do dogadania ale błagam, przez telefon bo nie mam netu teraz bo się przeprowadzam ,a stan blacharsko daje na 4+ ,silnik na 3 proponuje nowy parownik ma przejechane maże 1000 km
, nie pokrzywione felgi alu i ładne żderzaki niestety bez zaślepek na , ale ostatnio widziałem u mariosa komplet za 50 zł , miałem wziąsc ale w tej sytuacji sami rozumiecie , aha i ma wycięte nadkola podobnie jak evo zdięcia można pooglądac z 12 lpb party jedyna taka z rej, EKU ....

utko jest u mariosa