MotoNews.pl
6 Wygrana z gasnieciem :) (164973/45) - NT

Wygrana z gasnieciem :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w temacie wreszcie wygralem walke z gasnieciem samochodu Przyczyna byla zapchana rurka wychodzaca z prawej gornej strony bloku silnika idaca na dol. Byla ona zapchana jakas czarna mazia (chyba zbrylony olej) Byl rownierz zapchany ten otwor na dole do ktorego przyklada sie koniec tej rurki. Mam pytanie wyczyscilem ten caly syf ale wydaje mi sie ze troche wpadlo do srodka i jest tam go troche jeszcze (tego otworu na dole) Jak to mozna wyjac ,czy mozna tam wlac jakis plyn rozpuszczajacy I czy po takim czyszczeniu zrobic reset kompa Pytam sie bo samochod mi juz nie gasnie ale lekko obrotki jeszcze skacza Dodam jeszcze ze po tym zabiegu samocho zrobil sie owiele rzwawszy (pare kucykow przybylo) Ciekawe jeszcze czy spadnie mi spalanie bo narazie palil kolo 10l na 100 Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi

jak mozesz to zrob zdjecie

nic nie resetuj, komputer 'uczy sie' na bierzaco, no chyba ze bardzo chcesz to rob, przecierz tygodnia to nie zajmuje, a zaszkodzic napewno nie zaszkodzi...

Właśnie zrób fotkę ponieważ nie wiadomo o jakim wężu mówisz. Może odpowietrzanie korbo ?

...odpowietrzanie skrzyni korbowej rulez

zrób fotke bo mi tez czasem przygasa

Witam!!!
Oto zdjecie

Ta rurka jest oznaczona 5
Chcialem sie zapytac jeszcze o ten czujnik oznaczony 6 , od czego on jest Jest to zdjecie z internetu bo ja niestety nieposiadam aparatu cyfrowego. Pozdrawiam