Kupię JAWĘ 350

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich, jestem zainteresowany kupnem JAWY 350 lub Junaka, oczywiście ze wszystkimi dokumentami, najlepiej jakby motor był do remontu, najchętniej z okolic Warszawy, wyjazd w Polskę po motor raczej odpada, pozdrawiam

Niezły rozstrzał w guście motocyklowym....

jak tylko przestane jezdzic motocyklem w tym sezonie to sprzedaje swoja jawe ts350 na chodzi z papierami za 500 pln ale niestety z wawy niejestem

Cytat:
2006-10-30 17:33:07, andrzej197710 pisze:
witam wszystkich, jestem zainteresowany kupnem JAWY 350 lub Junaka, oczywiście ze wszystkimi dokumentami, najlepiej jakby motor był do remontu, najchętniej z okolic Warszawy, wyjazd w Polskę po motor raczej odpada, pozdrawiam

Tak z ciekawości zapytam - a jak z cięściami do Jawy 350. Miałem kiedyś CZ 350 sprzedałem w 1993 r. znałem tam każdą śróbkę teraz na starość też bym kupił coś do garażu z sentymentu - na przejażdżki. Kiedyś części było dużo - a teraz ? A czy w ogóle jeszcze produkują Jawy 350 lub CZ-ty?

jezeli chodzi o czesci do jawy to nieznalazlem czegos zego bym nie dostal... najdluzej musialem czekac 2 dni az facet ze sklepu ta czesc sprowadzi, ostatnio wymieniales np. klosz tylnego reflektora i dostalem bez problemu, glupie sprezynki z bebna tylnego tez dostalem, zestaw naprwczy gaznika takze, lancuch tez.... czyli w sumie czesci sa dostepne lepiej niz do zlomiakow ( ASO juz 2 tygodnie mi sciaga czujnik TPS )

popieram jawe zawsze mozna cos zrobic z silnika