| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sq8jx User Mazda 323F / KTM EXC ... Stalowa Wola | 2006-11-07 23:15:39 " Jak sie nie wie o co chodzi to chodzi o pieniadze"
|
Piotrek83 User Honda Civic Kraków / Stalowa Wola | 2006-11-07 23:38:57 Jak się nie wie o co chodzi, to...lepiej nie zabierać głosu. W SSS nie ma żadnych problemów, natomiast jako że nie wszyscy się na tym świecie kochają, to zawsze znajdzie się jakaś niezadowolona dusza i narobi dymu. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-11-08 08:03:53 Problemów jest kilka i to poważnych.
Ozz nie miał jak sie pozbyc Gsawięc go podwalił że się nielegalnie ścigał. Oz oczywiscie tez to robił i wielokrotnei łamał przepisy ale kogo to obchodzi w ssie ważne ze Gs to robił. Wyszły filmy Oza z których wynika że sam nei jest lepszy zwłaszczaze rok temu scigał się na wno ale w jego oczach to czepianie się. Wyścigi na 1/4 mili są imienia Janka ale on z tego co wiem też zzginął jadac z kolesiem nomen omen w czasie lub po wyscigu. Za słowa krytyki na sss forum lecą banany - jednym słowem komedyja - ciekaw jestem czy ktos z was czytał w artykule oza na stronie komentarze - po 48 godzinach artykuł został usuniety bo epitety były po prostu piekne. Problem główny to fakt żeoz jest stronniczy bo sam sie sciga pomimo ze jest organizatorem - albo sie cos organizuje albo sciga. Coraz więcej zawodników z czołówki Mp jedzie po nim a ten - olewa ich bo po co słuchac ich jak z 1/4 leci taka kasa. Przypomina mi to PIS nie wazne co sie pieprzy w panstwie wina jest PO i SLD. Tu jest podobnie niestety,chory kraj i szkoda że 1/4 legalna zaczyna tak śmierdziec |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-11-08 13:04:09 Ja tam nic nie kumam juz! Osoba ktora sama wielokrotnie brala udzial w nielegalnych wyscigach wymysla jakies donosicielstwo na organizatorow nie legalnych wyscigow po czym kilka dni pozniej bierze udzial w nielegalu ![]() |