Fiat 126p silnik/wymiana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc jestem tu nowy, Jak myslice jest najlatwiej pszyspieszyc silnik fiata 126p, albo najtanszy naj prostszejszy silnik dac w nim...chcialbym miec tylne siedzenia dalej, zmiesci sie taki silnik?

A tak z czystej ciekawości wpisz sobie w wyszukiwarkę np: swap, swap 126, 1,1 itp a wyskoczy Ci "pare" tematów.

dzienki

nie moglem znales co chcialem, potrzebuje wiedziec jak sie robi swap, czy sa jakies websity co moga mi pomuc.

Dzienki!

"websity":
www.126fan.pl - tam cos jest opisane na temat swapów.

Poza tym do malucha mieszczą się silniki 899/903, 1.1 i 1.2 fiata w miejsce seryjnego silnika (trzeba tylko tylną belkę conieco podciąć)

no fajnie, a myslisz ze mozna dalej miec tylne siedzenia? I jaka szybkosc fiacic ma po tym slopie? ostatni punkt jest ze ja jestem w Australi to bedzie problem z znalezeniu silnika

odnosze dziwne wrazenie ze ktos wymyslil sobie bardzo inteligentna zabawe...

mieszczą się jeszcze silniki 1,0 . 1,3 . 1,5 . 1,6 z tyłu bez wycinania siedzeń tylko podcinając belke

[ wiadomość edytowana przez: wojtaz dnia 2006-11-02 11:28:51 ]

o jakiej belce mowicie, pokazacie jakis obrazek? thankyou!

można sprawdzić z jakiego IP pisze cookie720

cookie720: masz w ogóle malucha w australii ?

Nawet tam były maluchy
To się u nich fsm niki nazywało, czy jakoś tak

tak tutaj sie nazywa fiat niki, byl jeden na ebaju ale ktos wygral

Cytat:
2006-11-02 11:37:10, klr pisze:
można sprawdzić z jakiego IP pisze cookie720 cookie720: masz w ogóle malucha w australii ?

Cytat:
2006-11-02 11:25:48, pterock pisze:
odnosze dziwne wrazenie ze ktos wymyslil sobie bardzo inteligentna zabawe...

ip zaprzecza waszym domsłom, jest australijskie

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-11-03 18:57:07 ]

Po stylu wypowiedzi myśle że kolo używa jakiegoś kieprawego translatora albo dawno w kraju go nie było.

jest z australii, potwierdzam

jesli to mistyfikacja to bardzo fajna