| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sinus Suzuki Vitara Polkowice | 2006-11-26 13:37:21 trudno jednoznacznie wskazać jakiś dobry samochód, kazdy czymś tam jeździł i ma jakieś doświadczenia z danym modelem związane, ja akurat jeżdżę kadettem 1,6 benzyna.i w sumie nie narzekam, chociaż jak kupiłem to autoto trochę na początku przy nim robiłem.jedno jest pewne:golfy maja zawsze trochę zawyżoną cenę w stosunku do ich wartości (chociaż dotyczy to głównie turbodiesli),audi są na pewno niezawodne i można nimi przejechać kupę kilometrów, a co do hondy to nie wiem, bo nie miałem zadnych doswiadczeń.ale jedna moja rada jeszcze.jak już zdecydujesz się na zakup konkretnego modelu to poznaj jego historię (od kiedy do kiedy był produkowany ten model, jakie rozwiązania itp., żeby nie kupić czasem jakiejś przejściówki i potem mieć problem z częściami), i nie kieruj się emocjami podczas kupna auta heh w ogóle to polecam taką książkę "jak kupić używany samochód-jest dużo cennych wskazówek.pozdro i udanego zakupu |
przemek1531 opel astra świecie | 2006-12-02 14:46:17 kolego gaz bardzo dobrze znoszą passaty 1.8 mało pali 8 - 10l albo opel astra 1.6 8-10 l polecam osobiscie passata chociasz sam jeżdrze astrom 1.4 na paliwku spala 5.6 do 8 |