[KJS] Toruń 22.10.2006, VIII Runda MOB KJS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka

Znajomy szuka auta do wynajecia celem startu w KJS w Toruniu, bodajze 22 pazdziernika Ktos ma jakies namiary?

Co do auta specjalnych wymagan nie ma jesli chodzi o klase, wazne, zeby bylo w miare przygotowane

Pozdro
Lapek

P.S. Ja jade swoim Prawie jak EVO jakby ktos sie pytal

hehe, fajowo.
radass, może ty też sie przykulasz z tego 3 miasta??a jeszcze jest rejser . chłopkai dalej, bedzie faaaaaajnie

Znajdzie kumplowi jakies auto do wynajecia na start bedzie jeszcze ciekawiej Bo powiedzial ze jak mu sie spodoba to bedzie budowac Borewicza do startow

Lapek

P.S. A jest juz jakies info odnosnie tego kajota? Bo na stronce TKM ni widu ni slychu... jak to wygladalo w zeszlych latach?

bizer ee, wczoraj rozłozyłem silnik i czekam na nowe czesci, nie zdaze dotrze4c go:/ znowu dupa

dzejson, nie bądź mientki organ rozrodczy damski

trzeba było być dzis w nowym miescie to bys mi garściów natrzaskał.

REGULAMINEJSZYN

lapek, znalazłes już coś do transportowania???

ja na wszelki wypadek odkurze i wyciagne z piwnicy szybe czołową dla ciebie, tak w razie "W"

Na kolach przyjedziemy Znajomego z Transitem/Ducato nie znalezlismy, a wynajecie 300 za dobe Zatyczki do uszu i heja Do Grudziadza dojechalim, to i Torun da rade

O szybie nic nie mow Caly czas mam drobinki szyby w aucie, zostawilem je specjalnie, bo nie chce mi sie placic za naklejke na szybe nowa))))) Wiec w razie czego powiem, ze swiezo wybita

Lapek

a ja mam zjazd w szkole KUTFA!

jest cien szansy ze przyjade, jakby co to krzyzaki pomogom wahacz prostowac ? ostatnio KJS sie skonczył tak :

foto

skól - i ch*j.

wahaczy ci u nas dostatek

Wez szybke na wszelki wypadek moze hehehe

Lapek

haha nawet moje pogniecione dzwi widac prawdopodobnie bede jako kibol...znowu kibol

ej wujku radass bo mozliwe ze bede potrzebował pilota wiec bądz jakos tak od rana zebym mogł jak cos Cie zapisac. Luuuzik ja wale zawsze lewą stroną

ja zawsze gotowy na takie akcje i legitke zawsze przy sobie mam wiec spox

Wie ktoś może, czy trasa będzie taka sama jak w zeszłym roku??

Kasia a jaka była w tamtym roku? Nie chciałbym sie zabic jako amator

Cytat:
2006-10-16 23:36:04, Radass pisze:
ja zawsze gotowy na takie akcje i legitke zawsze przy sobie mam wiec spox

sie wie
jak pusto na prawym to dżejson zawsze w gotowości