Głowice Scoupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam pytanko do wszystkich. Czy głowica w silniku Turbo różni się od tej w zwykłym? Konkretnie chodzi mi o to czy można założyć głowicę z turbo do zwykłego bloku???? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro dla wszystkich.

da rade , tylko nie wiem jak przedstawia sie sprawa, kilku wezykow, z podcisnieniem nie jestem pewien ale trzeba bedzie cos zaslepiac
ps. chodzi ci tylko o sama gola głowice?

Sama goła głowica jest taka sama w Turbo i N/A
Pozdro

Sprawdziłem i macie rację. Chodzi o gołą głowice. Wszystko jest tak samo. Więc nareszcie moje scoupe odzyska serce Dzięki za pomoc.

czyzby pekla????

nie pękła. Robie remont silnika i "fachowiec" docierał zawory i ku..s uszkodził wałek. Więc musiałem kupić drugą

a co ze starym wałkieme ???
widzed ze sprzedajees zczesi mam nadziej ze padaki nikiomu nie wcisznieszz ???
bo miałesz ze tak powiem gt i i NA

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-12-07 00:20:03 ]
sam sie tak udziewlam
a nie wiem co u mnie jest nawet grane??
szczere ale prawdziwe

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-12-07 00:49:36 ]

No chyba nie uważasz że sprzedam komuś pęknięty wałek Znajdż mi debila który to kupi. A poza tym w naszych autach nie powinno się wymieniać samego wałka bo nie ma panewek, a jak wiadomo głowica się dociera pod wałek i podobno przełożenie innego wałka to porażka. A mam dwie uszkodzone głowice więc pójdą na złom. Będzie na 2-3 flaszki bo aluminium w cenie Do sprzedania mam raczej osprzęt, wał korbowy, kolektory i inne takie pierdoły.

Jak masz śruby regulujące zawory ,to byłbym zainteresowany .Daj znać na priva.