Czy ktoś widział to auto??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej, jak w temacie, bo nie wiem czy warto sobie zawracać nim głowe?? jest coprawda już dosyć długo wystawione w ogłoszeniu, ale sprzedający zaklina się że jest w stanie bdb i tłumaczy, że to przez to że cena w ogloszeniu jest ceną ostateczną??

link :

Senator

1. nie widziałem tego auta.
2. nie ma bata by w 15-letnim aucie za 7tys nie było żadnych usterek czy rdzy (to opel ).
3. nie ma bata zeby po oględzinach z gotówką w ręku handlarz nie zszedł z ceny
4. nie widziałem handlarza, który przez telefon powie, że sprzedaje samochód inny niż "wspaniały, bezawaryjny, bezusterkowy, superzadbany, zero rdzy, wycieków itd".
już nawet niemcy się nauczyli i taki kit wciskają
5. na fotkach wygląda nieźle
6. z uwagi na pkt 1 resztę możesz olać

jakas biedna wersja. bez skory,drewna, el. szyb,zawiechy nivo, silnik "tylko"2600ccm,bez gazu,wycieraczek na reflektorach,alu. fakt wyglada ladnie ale za ta kase idzie dostac o wiele leprzego

skóry i drewna w samochodzie nie lubię, z elektryki wystarczy mi centralny zamek, a co do silnika to prawie mi wystarczał 2.0 w omie A, jeśli wszystko jest sprawne to ta wersja z takim wyposażeniem jest dla mnie w pełni satysfakcjonująca

Za tą cenę mam omegą b 2,0 16V ale bez klimy

Cytat:
2006-09-24 22:29:38, robert1x pisze:
Za tą cenę mam omegą b 2,0 16V ale bez klimy

ja ją moge mieć pierwszy
he he he potwierdzam , autko bez klimy ale blacha jak nówka , po niemcu , nie palone w aucie i kombi!!!!!!

Zobacz Krzysiu, na Bonifacego przy Sikorskiego stoi w auto-komisie
Senator chyba 3.0 na dyplomatycznych numerach. Zobacz co i jak bo ja go widziałem tylko z samochodu.

Witam
Szczerze powiedziawszy ten silnik... trzeba być pewnym że bedzie mechanik, który w razie czego będzie potrafił go naprawiać. Te pierwsze elektroniki do silników są dobre dopuki...
A do tego rocznika zdiagnozowanie usterki w takiej elektronice to nie lada wyzwanie. Mój mechanik miał omegę A z takim silnikiem w naprawie (na szczęście tylko naprawiał mu el. szyby i inne drobnostki) - mimo swoich 2,6 l na dobrej instalacji gazowej, nie było czym przycisnąć /nierówne obroty, sporo palił...
I jeszcze ten zastanawiający napis na silniku "Dual sim"...
Mimo że na zdjęciu ładnie wygląda - nie kupiłbym go, wolałbym z tego rocznika prostą 2.0l 8 zaworówkę.

Cytat:
2006-09-25 14:10:22, Beny_2_5_TDS pisze:
-, który w razie czego będzie potrafił go naprawiać.
- Te pierwsze elektroniki do silników są dobre dopuki...
- A do tego rocznika zdiagnozowanie usterki w takiej elektronice to nie lada wyzwanie.
- I jeszcze ten zastanawiający napis na silniku "Dual sim"...

Walisz bzdury kolego aż ręce opadają.

Cytat:
2006-09-25 14:45:58, PiotrS pisze:
Walisz bzdury kolego aż ręce opadają.

PiotrS tu chodziło o dwie karty Sim do telefonu fabrycznego, jedna w schowku, druga pod fotelem.

Albo o podwojna symulacje silnika w silniku za pomoca silnika

Cytat:
2006-09-25 14:10:22, Beny_2_5_TDS pisze:
I jeszcze ten zastanawiający napis na silniku "Dual sim"

Tiaaa .... skoro pisało na nim "sim" to nie dziwię się że nie chciał jeździć, padaka i rdza dosięgła nawet literek na dolocie ehh.... nie mamy o czym gadać

Cytat:
Zobacz Krzysiu, na Bonifacego przy Sikorskiego stoi w auto-komisie
Senator chyba 3.0 na dyplomatycznych numerach. Zobacz co i jak bo ja go widziałem tylko z samochodu.

dosyć mocno posunięta RDZA

za 5tys po negocjacji masz moim zdaniem super senatorka
wkladasz 2tys i śmigasz

Senatorek

Cytat:
2006-09-26 19:05:52, leenin pisze:
za 5tys po negocjacji masz moim zdaniem super senatorka wkladasz 2tys i śmigasz Senatorek

IMHO dosyć atrakcyjna oferta, bez porównania lepsza od tej z początku dyskusji. Trzeba by tylko obejrzeć z bliska czy stan faktycznie zgadza się z opisem, jak tak to brać i się radować

PS. cieszę się, że się grono świrów senatorowych powiększa

I stało się!! już jest, jest wielki, jest mój

Gratulacje. zycze bezawaryjnej eksploatacji i radosci z jazdy

Fajny. Gratulacje

Gratulacje, prawie taki sam jak mój!!!
Ciesz się wygodą i przyspieszeniami, jak najdłużej!!!

Teraz będziesz Matiza chował w bagażniku jako :pojazd zapasowy"