Pytanie o lewarek skrzyni biegow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie,niektorym sie pewnie wyda banalne, czy lewarki ze skrzyni biegow łady, fiata 125 i fiata 131 z pionowa skrzynia maja takie samo mocowanie do skrzyni ??? chce przelorzyc a kanta ze skosna skrzynia do pionowej ze 131, dam rade bez kombinacji ???

Moim zdaniem 131/132/Argienta mają inne

szkoda,no trudno, dzieki

Jak chcesz to mam skosny lewarek ze 131 chyba

mocownie samegoi drazka znmiany biegow jest takie samo we wszystkich wspomnianych przez Ciebie autach (czyli dwie tulejki gumowe, jedna plastikowa i plastikowy zatrzask), inne sa natomiast zewnetrzne mechanizmy zmiany biegow w kazdej z wymienionych skrzyn (co zreszta jest zrozumiale). Jesli chcesz przelozyc sam drazek (to na czym jest galka, mieszek itd) to nie ma problemu,bedzie pasowac (o ile nie przeszkadza Ci rozna dlugosc drazkow zmiany biegow w kazdym z wymienionych aut)

Cytat:
2006-11-07 21:43:36, kosa131 pisze:
mocownie samegoi drazka znmiany biegow jest takie samo we wszystkich wspomnianych przez Ciebie autach (czyli dwie tulejki gumowe, jedna plastikowa i plastikowy zatrzask), inne sa natomiast zewnetrzne mechanizmy zmiany biegow w kazdej z wymienionych skrzyn (co zreszta jest zrozumiale). Jesli chcesz przelozyc sam drazek (to na czym jest galka, mieszek itd) to nie ma problemu,bedzie pasowac (o ile nie przeszkadza Ci rozna dlugosc drazkow zmiany biegow w kazdym z wymienionych aut)

no i taka odpowiedz mnie satysfakcjonuje dzieki