MotoNews.pl

Felgi stalowe - reaktywacja -TRÓJMIASTO - najlepiej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skierowane, nie ukrywam (jak w tytule) najbardziej do trójmieszkańców,

Sprawa jest taka:
przy wymianie na zimówki i standardowym wyważaniu
kolo pokazał mi stan felg, no kicha, powyginane, powbijane (kierowcy mojego auta lubią pociągnąć po krawężniku np. tyłem na zakręcie), biły na maszynie jak ta lala, jakoś udało się je wyważyć ale "usemkowości" i "bicia promieniowego" niestety wyważeniem się nie zniesie,

i tu pytanie:

1. Czy w trójmieście (najlepiej w gdyni) jest fachman co potrafi
porządnie fele stalowe sklepać co by były mocno podobne do
fabryki (to do trójmiasta)
2. Czy koszt takich usług jest opłacalny w stosunku do alternatyw (mariosos kompletos stalowos felgos) - tu opinie mile widziane reszty PL poza trójmiastem.

czekam na podpowiedzi i opinie

pozdrawiam/mpaolos

Cytat:
2006-11-09 21:48:27, mpaolos pisze:
2. Czy koszt takich usług jest opłacalny w stosunku do alternatyw (mariosos kompletos stalowos felgos) - tu opinie mile widziane reszty PL poza trójmiastem.

zdecydowanie nie.
weź "mariosos kompletos stalowos felgos" co fabryka to fabryka a felga po prostowaniu jest słabsza. No i mało kto się jeszcze tym zajmuje

houk,

przyjmuję

czekam na innych opinie!?

pozdrawiam/mpaolos

Prostować się nie opłaca,z tego względu że za cena prostowania masz używaną felge w dobrym,a nawet bardzo dobrym stanie(około 40-50zł/szt)
Czy Ci kierowcy czasem nie są synami uczącymi się po nocach driftingu??

Hej

Znam dobrego prostowacza (dawałem swoje alusy do regeneracji) Gdynia – Cisowa ul. Morska za salonem Opel-Haler.
Jednak jak wspomniał Piotr i „Seba” jest to nieopłacalne.

ok git, jak mówicie
z rana (do południa) mariosa przesłucham
zobaczym co sie da uzgodnić (marios najlepszy z klubu(dla mnie), bom na zlocie go widział i słyszał i z nim pogadał)

pozdrawiam/mpaolos