MotoNews.pl

[126]Silnik A-grupa! Gdzie robić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, chce dać komuś do zrobienia silnik A - grupy od podstawy do maluszka.
Kogo polecacie?

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-02-13 11:39:51 ]
[ powód edycji: tytułowanie wątków regulamin !!! ]

Radecki Motorsport

Jakiś kontakt albo www ?

Ja bym Ci polecil Tomka Cabaja z krakowa, on skladal silniki Kopiemu, Kropkowi, Gadziowi i nie wiem komu jeszcze, postaram Ci sie jutro dac na niego namiar

Ok, był bym mega wdzięczny.

Nie wiecie jakie koszty z tym się wiążą ?
I chciał bym silnik na nowych częściach składany!

Cytat:
2007-02-12 18:31:44, Chwiej pisze:
Ok, był bym mega wdzięczny. Nie wiecie jakie koszty z tym się wiążą ? I chciał bym silnik na nowych częściach składany!

2500 - 3000

A co sądzicie o Panu Chojnackim ?
I jakie ceny ma ?

Cytat:
2007-02-12 18:34:59, 5Turbo pisze:
2500 - 3000

Przy dobrym zakreceniu sie, wyrobieniu sobie dobrych kontaktow i znalezieniu dobrych zrodel, za tyle mozna juz uzbierac czesci do swapa 1100. Za miesiac-dwa dolozyc na robote lub zrobic samemu i mozna smigac swapem. Ale zaznaczam - duzo wiedzy i roboty we wlasnym zakresie.
Zreszta - ja sie nie znam...

Cytat:
2007-02-12 18:34:59, 5Turbo pisze:
2500 - 3000

tez uważam ze duzo przesadzone...chociaz chyba duża czesc tej kwoty to robocizna (kosmos) bo za same czesci zamkniesz sie w 1-1,5k zeta chciaż 5turbo napewno mnie poprawi
P.S. 5turbo wcale Cie nie podpuszczam. peace

tylko cały temat zamykamy jeśli weźmiemy pod uwagę że ktoś chce malca do PPZM lub coś w tym stylu swap nie wchodzi w rachubę, a po drugie wydaje mi się że 2500 zl na zrobienie topowej a grupy to wcale nie tak dużo

Ja bym tam nie chcial słapa chyba że centralnie umieszczonego, poza tym jeśli chodzi o zrobienie czystej Agr to tak jak napisal 5Turbo cena od 2000, zresztą jutro postaram sie pogadać z Tomkiem i dam Ci znać, pozdro

2000 to chyba minimalna granica , ja teraz skladam moj motor, iles tam czesci juz mam, a i tak juz jakis 1 k wydalem na nastepne nowe

Chojnacki za A grupe chce 4500 zł

"Witam

Będzie miał między 40-45 KM i będzie miał wszystko to co powinno znaleźć się w A grupowym silniku wg. przepisów FIA. Kompletnie złożony, do wrzucenia i odpalenia. Trwałość 10 godzin pracy z pełną mocą do rutynowego remontu."

Mnie jedynie interesuję do pojemności 652 cm3 nic więcej

a ja polecam moje serdecznego kolege mi robi i wszysko w homologacji kontakt na PW jak bedziesz chciał ale za kotleta tego niezrobisz sama obrbka części kosztuje przeszedłem przez to

Przede wszystki czy to ma byc silniczek robiony zgodnie z przepisami FIA czy poprostu taki do upalania... to jest głownym wyznacznikiem kosztow Jezeli tylko do upalania to znam jednego goscia ktory to zrobi pozadnie i niedrogo

ja za 2500 poskładam na topowych tajlach,motor na dół lub góre,i niektórzy może mysla ze to dużo,same czesc to 1500zł min +szlify,ale wiedza też kosztuje...bo samo skompletowanie czesci jeszcze nie gwarantuje ze to pojedzie jak nalezy,zreszta poczekam na wypowiedz matiego....

znajdz sobie uzytkownika Radecki-motorsport np w wątku o Berg Cup 2007 i wyslij mu priva. on Ci udzieli konkretnych informacji.

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2007-02-13 13:50:42 ]

a ostatnio był silnik do sprzedania

na hamowni podwoziowej pokazało 43KM

cena całe 900zł

Jezeli chcesz to amm namiar na silnik z RC z poprzedniego sezonu za dobre pieniadze. jak cos to pw albo gg 4238097

Dawajcie konatkty i oferty na prvia albo gg 2332799.