Achtung achtung.........nowy kurowóz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
więc dojrzałem do założenia wątku.............
2.0 16v kupie ale....
1999 rok najchętniej srebrny lub złoty metalic, kombi , klimatronic itp........
tylko sprowadzony,żaden wyjebek z PL,z ks. serwisową cena na priv, nie kręcony bo auto bedzie oglądał handler kuuzyn
i nakważniejsze ,,,,mały przebieg wszysto udokumentowane
oferta szczególnie dla pepe i mariosa

czesc fomin
a moze 2,2 16V?? zawsze pare kucy więcej
pozdro

Cytat:
2007-01-05 18:10:48, ilku pisze:
czesc fomin a moze 2,2 16V?? zawsze pare kucy więcej pozdro

w gre wchodzi nawet 2.5 v6 , 3.0 nie chce , wystarczy że robercik ma i ma co robić
rozważam też audi a6 avant 2.6 , jedno jest pewne , w lutym jade do szkopów z kuzynem , może coś znajde ciekawego , nie wykluczone że wróce bez omy ,lub audicy , szukam auta w super stanie ,kurowóz jeszcze zipie oststkiem mocy więc nie kupuje na wariata
a co do 2,2 to słyszałem opinie że sie pierdzielą

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2090373
co wy na to?

ladna cena tez dobra trzeba jechac zobaczyc

2.5L to tak jak pół litra na dwóch.

Cytat:
2007-01-10 22:59:53, MEGA_3 pisze:
2.5L to tak jak pół litra na dwóch.

ale ce

Cytat:
2007-01-10 23:22:47, fomin pisze:
ale ce

które pali i kosztuje jak 3.0 a jedzie jak 2.2

dzwoniłem do gościa. zero książek serwisowych , ma ją 2 miesiące, ponoć była lekko przerysowana , tak więc ma pewno ze 250 tyś km i po ostrym dzwonie
skończy sie na tym że od żąbojadów rozbitka zwioze , bo wole rozbite które widze jak ...niż odpicowane a zrobione z 3 sztuk
k... kupić autko to wielka sztuka. a ponoć jest tego w bród

Cytat:
, 3.0 nie chce , wystarczy że robercik ma i ma co robić

Na razie nie ma co robic oprócz rozkoszowania sie jazdą 3,0 na manuali
A ty myślisz ,że głowice w 2,5 inaczej się ściąga

Omegi

Nawet adresu nie umiesz wkleić
Przyjdz na nauke z 1LG

Cena już narzuca ogromne wątpliwości. Za taką cenę walona na bank. Moja poprzednia po wyklepaniu poszła za 22000 ten sam rocznik.

właśnie wróciłem ze śląska , objechałem Tychy , Mikołów , i trafiła sie piękna c kombi 2003 rok grudzień 2 własciceli przytargana , przebieg coś za niski 89000, ale k... diesel 2,2 dti , czy któś może cos powiedzieć na temat tego silnika???
jakoś diesle mnie nie kręcą no ... możę andoria z lublina , ona ma brzmienie jak v12

ogólnie dobry silnik, chyba najlepszy diesel w omegach, najbardziej niezawodny, pod względem kosztów utrzymania i spalania również
jest tylko jeden minus - osiągi

http://moto.allegro.pl/item161292171_opel_omega_3_0_v6_211_ps_z_sekwencyjnym_gazem.html

mam prośbe do kogś kto mieszka w pobliżu aby zerknąć na to cudo
rozmawiałem z tym człowiekiem , cóż .....

pochwale sie , może troche przedwcześnie ale co tam.....
c rok 2001 3.0 po 48 latku 1 właściciel , niestety sedan.....
od wrocka jakieś 1100km ale już jutro ją kuzyn obkuka, ma napewno 18stki alu i na pewno jest maska wgniecona , 100 procent do jazdy na kołach , ale....w piętek sie okaże

Cytat:
2007-02-07 00:16:04, fomin pisze:
pochwale sie , może troche przedwcześnie ale co tam..... c rok 2001 3.0 po 48 latku 1 właściciel , niestety sedan..... od wrocka jakieś 1100km ale już jutro ją kuzyn obkuka, ma napewno 18stki alu i na pewno jest maska wgniecona , 100 procent do jazdy na kołach , ale....w piętek sie okaże

no wreszcie coś w miarę wybierasz
a to że właściciel ma 48 lat to zaleta czy wada?
aftomat pewno, bo u nich to norma

3-mamy kciuki za auto z właściwą pojemnością

Wreszcie kuraki, będą miały komfortową i szybką jazdę!!!

dostałem fotki i opinie niezawodnego kuzyna czyli fachowca...
decyzja padła ,biore
w czwartek najpóżniej bedzie w garażyku, pod warunkiem że mi jej nikt nie sprzątnie, ale z tym to małe prawdopodobiieństwo bo w modzie teraz są traktory , a 3.0 benzin lubi wychlać